BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaOfiste çalışanlar bu habere dikkat----

Ofiste çalışanlar bu habere dikkat

Ofiste çalışanlar bu habere dikkat
24 Temmuz 2010 - 10:51 www.finansgundem.com

ABD’li uzmanlardan çalışanlara önemli uyarı. ABD'li uzmanlar iş yerleri ve evlerin ne derece kirlenebildiğini ortaya çıkardı.

ABD'deki Arizona Üniversitesi'nden mikrobiyoloji uzmanı Charles Gerba, masaların düzenli olarak temizlenmesinin hastalanma olasılığını düşürerek devamsızlık durumunu çalışanlarda yüzde 30, öğrencilerde ise yüzde 50'ye kadar düşürdüğünü ifade etti. Aynı araştırmaya göre, mutfak lavabosu ve bulaşık bezleri tuvaletlerden daha çok E.coli bakterisi barındırıyor. En mikroplu yerler, sırasıyla ofis masası, cep telefonu ve bilgisayar klavyesi ile faresi. Mikropların ellerden burna, ağza ve gözlere kolayca geçtiğini söyleyen Gerba, el temizliğine özellikle önem verilmesi ve yüzeylerin sık sık temizlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Araştırmacılar ofisteki çalışma masasında yemek yemekle tuvalette yemek yemenin aynı derecede pis olduğunu söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)