BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiÖdüllü EVOMAX 2’ler ile maksimum verimlilik ----

Ödüllü EVOMAX 2’ler ile maksimum verimlilik

Ödüllü EVOMAX 2’ler ile maksimum verimlilik
16 Kasım 2021 - 16:30 www.finansgundem.com

Türkiye’ye Termo Teknik tarafından sunulan EVOMAX 2 premix duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, maksimum verimlilik ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Tasarımı ve Ar-Ge’si İngiltere’de gerçekleştirilen, satış ve servis desteği Termo Teknik tarafından  sağlanan “En iyi daha iyi oldu” mottosu ile 2021 yılı Ocak ayında   kullanıcının beğenisine sunulan EVOMAX 2 premix duvar tipi yoğuşmalı kazanlar üstün özellikleri ile dikkat çekiyor.

İngiltere’de uzun yıllara yayılan  Ar-Ge çalışmaları sonucu üretimine başlanan EVOMAX 2 kazanlar, özel veya  kamuya ait büyük projelerde , apartman, toplu konut ve villalarda  her kapasiteye uygun verimli çözüm sağlıyor. EVOMAX 2’lerin gelişmiş, fark yaratan  özellikleri  şöyle sıralanıyor:

SEÇKİN ÖZELLİKLER

EVOMAX 2 duvar tipi yoğuşmalı kazanlar merkezi ısıtma sistemlerinde kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı açısından çok önemli avantajlar sağlıyor. Tek kazan ile 42, 65, 90, 105, 125 ve 160 kW kapasite değerlerine sahip olan EVOMAX 2, sadece  radyatör ve  boylerli sistemlerde ek kontrol paneline ihtiyaç duymadan, master kazan üzerinden 16 adet kazana kadar (Toplam 2560 kW = 2.200.000 kcal/h) kaskad bağlantı sağlıyor. Sistemde havuz ısıtması, güneş enerjisi ile uyumlu çalışma,  klima santrali, nem alma santrali, kat istasyonu gibi bölümler olduğunda ise bu kez kaskad kontrol paneli kullanılarak 15 adete kadar kazan (Toplam 2400 kW = 2.000.000 kcal/h) kontrolü mümkün oluyor.

Isınma ve sıcak su maliyetini düşürecek özelliklere sahip olan EVOMAX2 kazanlar, yüzde  97.2’ ye varan mevsimsel verimlilikte çalışabiliyor.  Böylece maksimum verimlik ve enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

Mükemmel tasarımı ile duvara monte edilebilen, az yer kaplayan şık bir görünüme sahip olan EVOMAX  2 kazanlar dar alanlarda rahatlıkla kullanılıyor.

UZAKTAN ERİŞİM

EVOMAX 2 Premix Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar; Türkçe karakterli kullanıcı ara yüzü ve uzaktan erişim (web server) seçenekleriyle maksimum sistem yönetimine olanak veriyor

Türkçe karakterli kullanıcı ara yüzü hem kullanıcı hem servis için kolay, hızlı kurulum ve işletme sağlıyor. Web server ünitesi ile kontrol panelinin birlikte çalıştırılması durumunda dünyanın herhangi bir yerinden kazan dairesine erişim sağlanabiliyor. Kurulum sonunda ek maliyet getirmeyen işletim sistemi, ısıtma sisteminin düzenli kontrollerinin yapılmasını sağlayarak, özellikle mevsim geçişlerinde yüksek tasarruf olanağı sunuyor.

Dahili atık gaz geri akım güvenlik klapesi ve Evomax’ın bir önceki modeline göre yüzde 10 daha hafif olma gibi yeni özellikler güvenliği arttırıyor, taşıma ve montajı daha kolay hale getiriyor.

DÜŞÜK EMİSYON DEĞERİ

EVOMAX 2 serisinin  bir başka özelliğini düşük emisyon  değerleri oluşturuyor. Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde aşamalı olarak uygulamaya konulan, Türkiye’de de Nisan 2018’de kabul edilen ErP (Energy Related Products - Enerji İlişkili Ürünler) yönetmeliği, 0 – 70 kW kapasite aralığındaki sıvı ve gaz yakıtlı cihaz ısıtma ürünlerinin NOx emisyonunun 56 mg/kWh’nın altında olmasını zorunlu hale getirdi.

Türkiye’den çok önce ErP yönetmeliğini uygulayan İngiltere’de tasarlanan EVOMAX 2 kazanlar, ErP’nin gerektirdiği özelliklerin üzerinde niteliklere sahip. EVOMAX 2, 40mg/kwh’nın altında NOx emisyon değeri  ile  en düşük emisyon sınıfı olan “Class 6”da  bulunuyor.

3 YIL GARANTİ

Yenilik, mükemmellik ve başarıya destek ödülü” olarak verilen İngiltere merkezli  “HVR Awards”a, “Ticari-Endüstriyel Isıtma Ürünü” kategorisinde  sahip olan EVOMAX 2 kazanlar, sağlamlıklarının güvencesi olarak 3 yıl garanti ile son kullanıcıya sunuluyor. EVOMAX’lara ve diğer Termo Teknik ürünlerine ise servis desteği,  Termo Teknik’in 7 coğrafi bölgede bulunan 180’ i aşkın servis noktası ile  veriliyor.

EVOMAX 2 Kazanlar ve diğer Termıo Teknik ürünleri hakkında  detaylı bilgi “www.termoteknik.com” adresinden alınabiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)