BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÖdül getiren proje fikri Ebru Özdemir'den çıktı----

Ödül getiren proje fikri Ebru Özdemir'den çıktı

Ödül getiren proje fikri Ebru Özdemir'den çıktı
13 Temmuz 2015 - 12:28 www.finansgundem.com

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir’in LimakASI projesi büyük ses getirdi

Limak Şirketler Grubu'nun, Kosova'da genç ve yetenekli işgücüne yeni kariyer fırsatları sunmak için, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve Priştine Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Limak Havalimanı Hizmetleri Enstitüsü (Limak Airport Services Institute - LimakASI) projesi, bugüne kadar birçok ödül kazandı. Proje son olarak dünyanın önemli kurumsal sosyal sorumluluk ödüllerinden The International CSR Excellence Awards'da "CSR Gold Supreme Champion 2015" ve 'Gold Award Employee Benefit Sector' ödüllerini aldı.

Ekonomist dergisinin haberine göre, genç işsizliğin yüzde 50'nin üzerinde olduğu Kosova'da yarattığı fırsat eşitliğiyle büyük ses getiren LimakASI projesinin fikri, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir'den çıktı. Programın sloganı 'We believe in Excellence' da Ebru Özdemir'e ait. Sosyal sorumluluk danışmanı Dr. Aylin Löle ile birlikte geliştirilen bu proje kapsamında, farklı sosyal kesimlerden gelen ve her biri Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin yaptığı iki aşamalı sınavı geçerek başarı kaydeden 30 genç seçildi. Bu gençlerin hepsi de programı başarıyla bitirdi. Öğrenciler altı ay süren teorik ve uygulamalı eğitimin ardından üç ay da staj yaptı.

Eğitim programını tamamlayanlar, Priştine Uluslararası Adem Jashari Havalimanı'nın yanı sıra 70 ülkedeki 100'den fazla havalimanında ve ilgili sektör kuruluşlarında çalışmalarına imkan sağlayacak Edexcel sertifikası aldı. Bu arada proje kapsamında Avrupa'nın en önemli sivil havacılık okullarından Fransa'daki ENAC ile işbirliği protokolü imzalandı. Gelecek yıl programa ENAC'ın profesörleri de katkıda bulunarak, öğrencilerin bilgi ve deneyimlerini daha da artıracak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)