BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinODTÜ'de yapılan yol çöktü----

ODTÜ'de yapılan yol çöktü

ODTÜ'de yapılan yol çöktü
04 Kasım 2013 - 14:20 www.finansgundem.com

ODTÜ kampüs alanında yapılan yol çalışmaları esnasında, su borusunda patlama meydana geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ODTÜ kampüs alanında yaptığı yol çalışmaları sırasında, su borusunda patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle ODTÜ'nün A4 kapısına erişimi sağlayan asfalt yol, yeni yolun üzerine çöktü.

TÜM SOKAKLARIN GİRİŞİNDE ÖNLEM ALINDI

Bölgede bulunan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü sırada meydana gelen patlamanın ardından 100. Yıl Mahallesi’nin bir bölümünde sular kesilirken, ODTÜ A4 kapısına çıkan 1588. Cadde'de çökme meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yan yola çıkan bütün sokakların girişinde önlem aldı. Olayın ardından yapımı süren ODTÜ Yolu'nun üzeri suyla kaplandı.

ÖĞRENCİLER KAMPÜSE YÜRÜDÜ   

Anadolu Bulvarı’nın Konya Yolu’na bağlantısını sağlayacak olan ve bir bölümü ODTÜ kampüs alanından geçtiği için tartışmalara neden olan yolda meydana gelen göçük nedeniyle, toplu taşıma araçları ve özel otomobilleri ile derse gelen öğrenci ve akademisyenler olay nedeniyle kampüs alanına giremedi. Yol inşaatının başladığı bölgede özel halk otobüsleri ve dolmuşlardan inen öğrenciler, dersliklerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Özel otomobiller ise kampüsün diğer girişlerine yönlendirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)