BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinODTÜ'de okuyup bankaları dolandırdı----

ODTÜ'de okuyup bankaları dolandırdı

ODTÜ'de okuyup bankaları dolandırdı
04 Mart 2013 - 11:15 www.finansgundem.com

46 yaşındaki kişi bankaları ODTÜ mezunu olduğunu söyleyerek dolandırdı

Küçükçekmece'de, bankaları yaklaşık 2 milyon lira dolandıran Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) mezunu, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. 
Bir vatandaşın, haberi olmadan bankadan kendi adına kredi çekildiği yönündeki şikayeti üzerine polis araştırma başlattı. Yaklaşık 4 ay süren araştırma sonucu krediyi çeken kişinin Murat Ş. (46) olduğu anlaşıldı. Murat Ş.'nin bankaları da ODTÜ mezunu olduğunu söyleyerek dolandırdığı ortaya çıktı. 
Bir banka görevlisi de zanlıdan şüphelenerek polise şikayette bulundu. Polis hem kendi adına kredi çekilen vatandaşın hem de banka görevlisinin ihbarı üzerine Murat Ş.'ye ulaştı. Zanlı Kanarya Mahallesi'ndeki evinden çıkarken yakalandı. 
Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre, ODTÜ İşletme mezunu Murat Ş., Sosyal Güvenlik Kurumu ve internetten vatandaşların bilgilerine ulaşarak sahte kimlikler çıkardı. 
Zanlı, sahte kimlikler ile bankalardan yaklaşık 2 milyon lira kredi çekti. Emniyet görevlileri zanlının ayrıca 53 adet farklı dosyadan dolandırıcılık kaydının bulunduğunu da bildirdi. Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Murat Ş. adliyeye sevk edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)