BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriÖdeme sistemleri girişimi Bakiyem'e 7 milyon TL yatırım ----

Ödeme sistemleri girişimi Bakiyem'e 7 milyon TL yatırım

Ödeme sistemleri girişimi Bakiyem'e 7 milyon TL yatırım
07 Eylül 2020 - 13:53 www.finansgundem.com

Hizmet verdiği kullanıcılardan kolay, hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde ödeme almayı amaçlayan işletmelere online ödeme çözümleri sunan yerli fintech girişimi Bakiyem, 7 milyon TL değerlemeyle aldığı ilk yatırımı duyurdu.

Girişimin yatırım turunda Bankalararası Kart Merkezi (BKM) eski Genel Müdürü ve Turkish Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Özinal’ın yanı sıra son zamanlarda yüksek büyüme potansiyeline sahip girişimlere yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Alesta Yatırım yer aldı. Finansal teknolojiler alanında çalışmalarını yürüten Bakiyem, herhangi bir teknik bilgiye gerek olmadan dakikalar içerisinde kurulabilen, kolay kullanıma sahip ödeme çözümleri ve bu çözümlere yönelik entegre modüller ile platformlar geliştiriyor.

“Ödeme almanın en kolay yolu” mottosuyla bugüne kadar farklı sektörlerden 1500’ü aşkın firmanın alt yapısını güçlendiren ve satışlarını arttıran Bakiyem; gelecek süreçte online alışveriş pazarımıza daha fazla katkı sağlayarak Türkiye ekonomisine destek olmayı, ülkemizin nakitsiz toplum yolculuğuna ivme kazandırmayı, yerli-yabancı çok sayıda işletmeyi/kullanıcıyı yeni nesil, pratik ve pandemi sürecinde değerini bir kez daha anladığımız temassız ödeme yöntemleriyle tanıştırmayı amaçlıyor. Bakiyem bu doğrultuda giderek gelişmekte olan ve çok değerli oyuncuların bulunduğu ödeme sistemleri sektörümüzde söz sahibi bir şirket olmayı ve Türkiye fintech ekosisteminin lokomotif trenleri arasında yer almayı arzuluyor.

Bakiyem Kurucu Ortağı ve CEO’su Umut Yalçın konuya dair yaptığı açıklamada “Pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçmemize rağmen Bakiyem ekibi olarak bu dönemde dijitalleşmedeki artışla birlikte ürünlerimizi pazar ihtiyaçları doğrultusunda geliştirerek hedef kitlemize ulaşma yolunda ilerledik ve önemli bir büyüme yakaladık. Bu yatırım ile büyümemize daha hızlı bir şekilde devam ederek hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)