BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriÖdeme sistemleri alanında dev satın alma----

Ödeme sistemleri alanında dev satın alma

Ödeme sistemleri alanında dev satın alma
02 Ağustos 2022 - 14:29 www.finansgundem.com

Finans sektöründe alternatif dağıtım kanallarının gelişmesine paralel olarak büyüyen ödeme sistemleri alanında 4 milyar dolarlık bir satın alama gerçekleştiriliyor

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Global Payments, B2B sektöründeki erişimini genişletmek amacıyla kendisinden küçük rakibi EVO Payments'ı 4 milyar dolara satın alıyor.

Merkezi Atlanta'da bulunan EVO, şu anda 50'den fazla pazarda ve 150 para biriminde 550.000'den fazla işletmeye ticari satın alma ve ödeme işlemleri hizmetleri sunuyor.

Global Payments, bu satın almayla pazar payını genişletmek ve alacak hesapları otomasyon yazılımı yeteneklerine yenilerini eklemek istiyor. Global Payments Başkanı ve Operasyon Direktörü Cameron Bready, “EVO'nun satın alınması, teknoloji destekli stratejimizi büyük ölçüde tamamlayıcı nitelikte ve küresel olarak işimizin ölçeğini artırmak için anlamlı fırsatlar sunuyor. EVO ile birlikte, dünya çapındaki toplam 4,5 milyon üye işyeri lokasyonumuza ve 1.500'den fazla finans kuruluşuna benzersiz bir ayırt edici yazılım ve ödeme çözümleri paketi sunmak üzere konumlandık" dedi.

Türkiye'nin satın alma gücü AB'nin yüzde 36 altında

 

Ödeme sistemlerinin savaş kaybı 35 milyar

 

Kimlik kartı ile ödeme sistemi geliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)