BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOdeabank Oksijen Hesap ile geleceğin oksijeni teminat altında----

Odeabank Oksijen Hesap ile geleceğin oksijeni teminat altında

Odeabank Oksijen Hesap ile geleceğin oksijeni teminat altında
20 Nisan 2019 - 14:56 www.finansgundem.com

Odeabank’ın TEMA Vakfı ile birlikte hayata geçirdiği ‘Odeabank Geleceğin Oksijenini Teminat Altına Alıyor’ projesi ile Oksijen Hesap sahipleri 2 yılda binlerce fidan dikilmesini ve yaklaşık 6 bin çocuğun doğa eğitimi almasını sağladı.

Odeabank, 2017 yılının mart ayında TEMA Vakfı aracılığıyla başlattığı “Odeabank geleceğin oksijenini teminat altına alıyor” projesi ile toplumsal çevre duyarlılığını yükseltmeyi hedefledi. İki yıl boyunca bankacılık işlemlerini Oksijen Hesap’tan yapan Odeabank Oksijen Hesap sahipleri, her ay kendileri adına 1 fidan dikilmesini veya 1 çocuğa doğa eğitimi verilmesini isteyerek doğaya katkı sağladı. Projenin başladığı 2017 yılından bu yana, 13 binin üzerinde fidan bağışı yapılırken, yaklaşık 6 bin çocuğa doğa eğitimi verildi.

“Gönüllü Oksijen Hesap müşterileriyle doğaya katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Oksijen Hesap sahibi olmayı sosyal bir faydaya dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten Odeabank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu, şunları söyledi: “Gönüllü Oksijen Hesap sahipleri ile birlikte başlattığımız proje kapsamında doğaya 50 bin yeni ağaç kazandırmayı veya 50 bin çocuğu doğa eğitimleriyle buluşturmayı hedefliyoruz. Odeabank olarak projenin başladığı 2017 yılından bu yana, binlerce çocuğun doğa ile bağlarını güçlendirerek, doğaya duyarlı bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak amacı ile TEMA Vakfı tarafından tasarlanan doğa eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. Ayrıca diktiğimiz fidanlarla TEMA Vakfı aracılığı ile bir hatıra ormanı oluşturuyoruz. Oksijen Hesap sahiplerinin katkısıyla bugün dikimini gerçekleştirdiğimiz fidanlarla yarının ormanlarını yaratmış olmanın sevinci içindeyiz. Bu nedenle ‘Odeabank geleceğin oksijenini teminat altına alıyor’ projesine katkı sağlayan tüm Oksijen Hesap sahiplerine teşekkür ediyorum.”

“Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz”

Odeabank’ın 2 yıldır TEMA Vakfı ile birlikte “oksijen arttırıcı” faaliyetlerde bulunduğunu söyleyen Cem Muratoğlu, bu faaliyetlerin en önemli bacağını eğitimin oluşturduğunu vurguladı: “Bu projeyle Oksijen Hesap müşterilerimiz adına TEMA Vakfı aracılığıyla yarınlarımız olan çocuklarımızın doğa eğitimi almasını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile de tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Odeabank olarak Oksijen Hesap sahiplerinin de isteği doğrultusunda doğaya katkı sağlamaya devam edeceğiz”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)