BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHaberlerOdeabank da Axess'li oldu----

Odeabank da Axess'li oldu

Odeabank da Axess'li oldu
23 Ekim 2013 - 12:54 www.finansgundem.com

Odeabank'ın Akbank ile işbirliği yaparak çıkardığı Bank’O Card Axess, 1 TL ücret karşılığında birçok avantaj sunuyor...

Odeabank da Axess kredi kartları ailesine katıldı. Odeabank’ın çıkardığı “Bank’O Card Axess”, 23 Ekim’de, Odeabank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu ve Akbank Ödeme Sistemleri ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel’in katılımıyla İstanbul’daki Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

 

“1 TL’YE 1 DÜNYA AVANTAJ”
Bank’O Card Axess, lansman dönemi kapsamında kart sahiplerinin tüketim ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir paketle merhaba diyor. 250 bine yakın Axess üye işyerinde taksitli alışveriş ve chip-para kazanımı, 12 ay vadeye kadar faizsiz, masrafsız, bedava 1000 TL Taksitli Avans, ilk alışverişte 50 TL chip-para hediyesi ve yurtiçi ve yurtdışı peşin alışverişlerde 3 taksit fırsatları sadece 1 TL’ye kart sahiplerini bekliyor.

 

TÜRKİYE’DE 57 MİLYON KREDİ KARTI VAR

Cem Muratoğlu, Akbank ile yapılan bu ortaklığı “Odeabank Bank’O Card’ın yenilikçi ve fırsatlarla dolu dünyasıyla Axess’in büyük marka gücünü birleştirmeye karar verdik ve Bank’O Card Axess kredi kartı ürünümüzü ortaya çıkardık” şeklinde değerlendirdi. Ardından da Türkiye kredi kartı pazarı hakkında şu bilgileri verdi:
“Kredi kartları Türk bankacılığında gelişmiş altyapısı ve teknolojisiyle, her zaman müşteri odaklı hizmetler sunan bir üründür. Bugün aktif ve kullanımda olan 57 milyon kredi kartına sahip bu pazarda Bank’O Card Axess markamızla müşteri kazanımımızı hızlandıracağız.”

 

HEDEF İLK YILDA 100.000 BANK’O CARD AXESS

Cem Muratoğlu, Odeabank’ın Türk bankacılığının en genç isimlerinden biri olarak bireysel bankacılık hizmetlerini her geçen gün büyütmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Bank’O Card Axess’in bir kredi kartının sahip olması gerekenden fazlasını içerdiğini vurgulayan Muratoğlu, “Hedefimiz doğru müşteriye ulaşmak, onların harcama değil aslında tüketim alışkanlıklarının kontrollü bir parçası olmayı sağlamak. Ürünümüze güvenimiz tam. 2013 sonuna kadar 100 bin müşterimizi Bank’O Card Axess’li yapacağız” dedi.

 

“SEKTÖRÜ DOMİNE EDİYORUZ, İŞBİRLİKLERİMİZ SÜRECEK” 

Akbank Ödeme Sistemleri ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel ise Odeabank'ın Axess ailesine katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını vurguladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bankacılık sektörünü ilklerle buluşturan, kartlı ödeme sistemlerindeki yenilikleri domine eden ve müşteri adetleri ile sektörde öncü rolü bulunan bir banka olarak bugün burada Bank’O Card Axess için sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Düzenlediğimiz ve sürekli yenilediğimiz kampanyaların da etkisiyle pazardaki öncü rolümüzü sürdürüyoruz. Alanında uzman markalarla işbirliklerimize büyük önem veriyoruz. Axess markasıyla CarrefourSA, Ikea ve Teknosa gibi Türkiye'nin önde gelen birçok zinciri ile devam eden başarılı ortaklıklar da Axess'in istikrarlı büyümesine destek oluyor. 12. yılımızda yaklaşık 6 milyon adet kart ve % 15,8 ciro pazar payıyla sektörün lider bankaları arasındayız. Her müşteri segmentine özel, ayrıştırılmış ürün ve hizmetlerimizle Akbank müşterilerine, mükemmel müşteri deneyimini sunmaya bundan sonra da devam edeceğiz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)