BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖcalan'ın aracı kaza yaptı: 4 yaralı----

Öcalan'ın aracı kaza yaptı: 4 yaralı

Öcalan'ın aracı kaza yaptı: 4 yaralı
26 Mart 2016 - 07:30 www.finansgundem.com

HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan'ın aracının kaza yaptı, 4 kişi yaralandı

HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan'ın aracı Diyarbakır'da kaza yaptı. Kazada, araçta bulunan HDP MYK üyesi Fatma Kurtalan ile birlikte 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, merkez Kayapınar ilçesi Mahabad Bulvarı'nda meydana geldi. 75 Yol istikametinden Diyarbakır-Elazığ karayoluna doğru seyir halinde olan HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan'a ait otomobile, hemzemin geçitte yavaşladığı sırada, arkasında süratle gelen hafif ticari araç çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kazada, Öcalan'ın aracında bulunan HDP MYK üyesi Fatma Kurtalan ile birlikte 4 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, polis ekiplerinin incelemesinin ardından, araçların çekicilerle kaldırılması ile ulaşıma açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)