BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'ya olan güven sarsıldı----

Obama'ya olan güven sarsıldı

Obama'ya olan güven sarsıldı
11 Aralık 2013 - 12:18 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Obama'nın ekonomik ilerleme konusunda anketlerdeki desteği azaldı

Bloomberg Ulusal Anketi'nde ABD Başkanı Barack Obama'nın desteği yüzde 42'ye gerilerken, ekonomideki ilerlemelerde Obama'ya çok az pay veriliyor.
Amerikalıların yüzde 45 ila 50'si işsizlik oranındaki ilerlemelerin, Obama yönetiminin yaptıklarından bağımsız olarak gerçekleşeceğini söylüyor. Bloomberg'in 6-9 Aralık arasında 1,004 Amerikalı ile yapılan telefon görüşmelerine dayanan ankette yüzde 60'lık bir kesim, konut sektöründeki ilerlemeden , yüzde 64'lük kesim de hisse fiyatlarındaki sıçramadan Başkan Obama'ya pay çıkarmıyor.
Rhode Island eyaletinde bir üniversite öğrencisi ve seçimlerde Obama'ya oy vermiş bir Demokrat olan Alexis Zmijeski, bunun doğal bir süreç olduğunu söyledi.
Obama'nın ekonomik sıçramadaki rolüne ilişkin şüpheler, 2014'te yapılacak olan orta dönem Kongre seçimlerinde Demokrat Parti'nin başarısı önünde engel olmaya devam ediyor.
"Başkan'ın seçimleri ile ekonomik toparlanma arasındaki noktaları birleştirememesi, Demokrat Parti için zarar verici" yorumunda bulunan Princeton Üniversitesi başkanlık tarihçilerinden Julian Zelizer, "Tüm sorunlar arasında bu, üzerine zafer edilebilecek biri" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)