BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinObama'nın fotoğrafını sızdıran misafir, özür diledi----

Obama'nın fotoğrafını sızdıran misafir, özür diledi

Obama'nın fotoğrafını sızdıran misafir, özür diledi
15 Ağustos 2021 - 18:47 www.finansgundem.com

Erykah Badu, Barack Obama'nın 60. doğum günü partisinde fotoğrafını paylaştığı ABD Eski Başkanı Obama'dan "berbat bir misafir" olduğu için özür diledi.

Şarkıcı Erykah Badu izin almadan etkinliğin fotoğraflarını paylaşmasının ardından Barack ve eşi Michelle'in tepkisini çekti.

Grammy ödüllü 50 yaşındaki şarkıcı Badu, Obama çiftinin yüzlerce davetlinin yanında maske takmadan dans ettiği fotoğrafı paylaşmıştı.

Gerçek adı Erica Wright olan Badu halihazırda silinmiş görüntüleri internette paylaştıktan sonra Obamalar çevrimiçi eleştirilere maruz kalmıştı. Birçok kişi "ObamaVariant" (Obama varyantı) ifadesinin yer aldığı etiketi kullandı. Diğerleriyse buna "süper bulaştırıcı etkinlik" adını verdi. Badu şimdi çiftten özür dilediği bir mesaj yayımladı.

Şarkül Avsat'ın haberine göre şarkıcı takipçilerine "doğru şeyi" yaparak görüntüleri kaldırdığını söylerken, "Bay ve Bayan Obama aileniz için böylesine kutsal bir etkinlikte 'berbat bir misafir' olduğum için lütfen beni affedin" diye yazdı.

Badu, "Çok düşüncesiz davrandım" diye ekledi.

"Tüm sevginiz için teşekkür ederim. 'Ne YAPMAMALI' konusunda ne örnek ama."

Şarkıcı 7 Ağustos'ta Martha's Vineyard'da düzenlenen geleneksel Havaii partisi temalı kutlamaya erkek arkadaşı JaRon Adkison'la birlikte katılmıştı.

Obama çiftinin Kovid düzenlemeleri nedeniyle partinin kapasitesini 475'ten 200'e düşürmek zorunda kaldığı haberinin ardından Badu davetli listesine dahil edildiği için şanslıydı. Obama'nın sözcüsü Hanna Hankins bunun "Delta varyantının geçen haftaki yeni artışından" kaynaklandığını söylerken, Obama'nın "doğum günü dileklerini uzaktan paylaşan diğer herkese müteşekkir olduğunu ve onları yakında görmeyi dört gözle beklediğini" sözlerine eklemişti.

The New York Times'a göre Curb Your Enthusiasm yıldızı Larry David ve TV sunucuları David Letterman'la Conan O'Brien'ın parti davetiyeleri geri alınmıştı.

'Aşını ol, altını al' kampanyası

 

Delta varyantı çocuklarda ölümcül virüsü tetikleyecek

 

Düğün takılarını otobüste unuttular

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)