BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'nın doğum günü partisine tepki----

Obama'nın doğum günü partisine tepki

Obama'nın doğum günü partisine tepki
02 Ağustos 2021 - 16:00 www.finansgundem.com

Obama’nın doğum günü partisine 500 kişiyi davet etmesi tepkilere neden oldu.

ABD eski Başkanı Barack Obama, ülke çapında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında artış olmasına rağmen, Massachusetts’teki malikanesinde yapacağı 60. doğum günü partisine yaklaşık 500 kişiyi davet ettiği için eleştirildi.

Daily Mail gazetesine göre, 4 Ağustos’ta 60 yaşına girecek olan Obama, önümüzdeki hafta sonu Martha’s Vineyard adasındaki 7 bin metrekarelik malikanesinde büyük bir parti planlıyor.

Obama çiftine yakın bir kaynak Axios sitesine şunları söyledi:

Şu anda parti için 200’den fazla personel ile Oprah Winfrey , George Clooney ve Steven Spielberg de dahil olmak üzere 475 onaylanmış konuk var. Tüm misafirlerimizin koronavirüs aşısı olduklarını kanıtlamaları ve partiye katılmadan önce test yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca parti açık havada yapılacak.

Söz konusu kaynak, partide gerekli tüm önlemlerin alınmasını sağlayacak bir koronavirüs koordinatörünün de olacağını sözlerine ekledi.

Martha’s Vineyard adası, salgın için yüksek veya önemli bir risk alanı olarak kabul edilmiyor, ancak Massachusetts Valisi Charlie Baker, aşı olanlar da dahil olmak üzere herkesin maske takmasını tavsiye etti.

Sosyal medyada birçok kişi, ülkede vakaların arttığı bir dönemde Obama’nın parti düzenlemesini eleştirerek, partiyi ‘süper yayılma olayı’ olarak nitelendirdi.

Beyaz Saray ise ABD Başkanı Joe Biden’ın törene katılmayacağını duyurarak, Başkan törene katılamayacak olsa da, yakında Obama ile görüşmeyi ve doğum gününü tebrik etmeyi dört gözle beklediğini bildirdi.

Obama ile Springsteen’in kitabı çıkıyor

 

Obama, kızlarına aşılamak istediği fikri açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)