BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'dan Rusya, İran ve Esad'a Halep suçlaması----

Obama'dan Rusya, İran ve Esad'a Halep suçlaması

Obama'dan Rusya, İran ve Esad'a Halep suçlaması
16 Aralık 2016 - 23:47 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, Halep'te son yaşananlarla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

ABD Başkanı Barack Obama, Halep'teki saldırılardan Esed rejimi ile Rusya ve İran'ı sorumlu tutarak, "Suriye'deki vahşetin sorumluluğu Esed rejimi ile onun müttefikleri Rusya ve İran'dadır; Onların ellerinde Suriye'deki katliamların kanı var." dedi.

Obama, Beyaz Saray'da düzenlediği yılın son basın toplantısında, ağırlıklı olarak Halep'teki son durum ve Rusya'nın ABD seçimlerine siber saldırı yoluyla müdahale ettiği iddialarına ilişkin konuştu.

Halep'te bilinçli bir şekilde sivillerin hedef alındığını belirten Başkan Obama, "Masum sivillerin kuşatıldığı ve açlığa terk edildiği kasıtlı bir stratejiyle karşı karşıyayız." ifadelerini kullandı.

ABD'nin diplomatik ve siyasi yollarla Suriye iç savaşına çözüm bulmak için çalıştığını ve elindeki en iyi seçeneklere göre hareket ettiğini savunan Obama, Suriye ve Halep'teki katliamlardan dolayı başta Beşşar Esed rejimi ile Rusya ve İran'ı suçladı.

"Suriye'deki vahşetin sorumluluğu Esed rejimi ile onun müttefikleri Rusya ve İran'dadır; Onların ellerinde Suriye'deki katliamların kanı var." diyen Barack Obama, "Esed rejimi bu katliamlarla hiçbir meşruiyet elde edemez." değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)