BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'dan 'milyon dolarlık' konuşma----

Obama'dan 'milyon dolarlık' konuşma

Obama'dan 'milyon dolarlık' konuşma
03 Mayıs 2023 - 17:54 www.finansgundem.com

Alman medyası, Obama'nın bu akşam Berlin'de yapacağı 1 saatlik konuşmasının maliyetinin 800 bin-1 milyon dolar arasında değiştiğini yazdı. Bu gece Obama ile yakın oturup selfie çektirmenin bedeli ise 2500 euro.

Almanya'da ana akım medyanın 'Amerika'nın güzel yüzünü temsil ettiği için Almanların en sevdiği ABD Başkanı' diye söz ettiği Barack Obama bir dizi konuşma yapmak için çıktığı Avrupa turu kapsamında Alman başkenti Berlin'e gitti.

Almanya'nın Berlin Büyükelçiliği'nin yanındaki Hotel Adlon'da kalan 44. ABD Başkanı, dün akşam ilk iş Ponte isimli pahalı İtalyan restoranında eski dostu olan önceki Almanya Başbakanı Angela Merkel ve eşi Joachim Sauer'le buluştu.

Grubun restorandan neşeli bir şekilde ayrıldığı, el sallayan Obama'ya Merkel'in gülerek karşılık verdiği gözlendi.

5. kez ziyaret ettiği Berlin'de Alman polisinin özel komando gücü SEK ve ABD Gizli Servisi tarafından korunan Obama, bugün de Merkel'in halefi Olaf Scholz tarafından öğle yemeğinde ağırlandı.

61 yaşındaki Obama'nın bu akşam 17 bin kişilik Mercedes-Benz Arena'da yapacağı "Zamanımızın büyük zorlukları ve fırsatları" temalı 1 saatlik konuşma için biletler henüz tükenmedi.

Altın biletler 500 eurodan başlıyor

Önsatışa 61-83 euro bandında çıkan biletlerin fiyatları 105'ten 607 euroya kadar değişiyor. 500 eurodan başlayan 'altın biletlere' karşılama içkisi, arena restoranında akşam yemeği, özel kırmızı halı girişi ve sahne önünde üçüncü veya dördüncü sıra koltuklar dahil.

'Özel VIP' biletler daha da pahalı. 2500 euro karşılığı Obama'ya çok yakın oturma, eski ABD Başkanı ile bir selfie çektirme dahil. Ancak Obama'ya yaklaşmak için önceden Gizli Servis'in güvenlik kontrolünden geçmek gerektiğinden bu biletler artık rezervasyona açık değil.

44. ABD Başkanı'na bu performansı için ödenecek paranın Obama Vakfı'na gideceği belirtildi.

Organizatörler Obama'ya kaç para ödendiğine dair Alman medyasının sorularını yanıtlamadığından, rivayet muhtelif.

"Barack Obama nasıl Amerika'nın en zengin eski başkanlarından biri oldu"

Saygın gazete Berliner Zeitung, "Barack Obama nasıl Amerika'nın en zengin eski başkanlarından biri oldu" başlıklı araştırmasında, bir saatlik konuşmasının maliyetinin 800 bin ile 1 milyon dolar arasında değiştiğini yazdı. Araştırmada Beyaz Saray'a girdiklerinde 1.2 milyon dolarlık mütevazi bir serveti olan hukukçu Michelle-Barack Obama çiftinin, Beyaz Saray'dan çıktığından beri pek çok kitap ve Netfix'le belgesel anlaşmaları yapıp konuşmalar vermeleri sonucunda bunu en az yüze katladığı belirtildi. Çiftin 3 yıl önceki servetiyle ilgili hesapların 130 milyon dolardan fazlasını gösterdiği aktarıldı.

Obama'dan Dr. Öz'e 'şarlatan' iması

 

ABD'deki ara seçimlerde Demokratların son kozu: Obama

 

Barack Obama Emmy Ödülü kazandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)