BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'dan Dr. Öz'e 'şarlatan' iması----

Obama'dan Dr. Öz'e 'şarlatan' iması

Obama'dan Dr. Öz'e 'şarlatan' iması
06 Kasım 2022 - 13:13 www.finansgundem.com

ABD'de ara seçimlere sayılı günler kala Dr. Mehmet Öz'ün de aday olduğu Pennsylvania eyaletinde siyasiler demeç verme yarışına girdi. Bu yarışın en çarpıcı açıklaması ise eski ABD Başkanı Obaman'ın Dr. Öz hakkındaki 'şarlatan' çıkışı oldu

ABD’de gündem gelecek hafta yapılacak ara seçimler. Seçimlerin en kritik eyaleti ise Kongre’yi hangi partinin yöneteceğini belirleyecek Pennsylvania oldu. Cumhuriyetçilerin adayı medyatik doktor Mehmet Öz ile Demokratların adayı John Fetterman 8 Kasım’da yapılacak seçimlerde kozlarını paylaşacak.

ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın desteklediği Öz’e karşılık dün bir miting yapan Fetterman’a destek iki kritik isimden geldi. ABD Başkanı Joe Biden ve eski başkan Barack Obama Pennsylvania’daki mitinge katıldı. ABD medyasının büyük ilgi gösterdiği mitingde Obama’nın açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

Obama, “Pennsylvania, siz bu seçimde gücü elde etmek için her şeyi söylemeye hazır olan ve her şeyi yapmaya hazır olan birisiyle, sizi gören, sizi bilen, size değer veren ve sizin değerlerinizi paylaşarak yaşamınızı daha iyi yapmak isteyen biri arasında seçim yapacaksınız” dedi.

Dr. Öz’ü de eleştiren Obama, sahnede binlerce katılımcının önünde ünlü doktorla adeta dalga geçti. Obama, “Eğer biri para kazanmak için kocakarı ilacı satıyorsa, muhtemelen seçimleri kazanmak için de size bir şeyler satmaya hazırdır” dedi. Obama, Dr. Öz’ün “şarlatan” olduğunu ima etti.

Sahnede söz alan Fetterman ise, “Dr. Öz, seçmenin karşısına Trump ile çıkacak. Ben ise burada seçimlerden yüzde 100 fesat karışmayan bir başkan ile çıkmamanın gururunu yaşıyorum” dedi. Fetterman, Trump’ın 2020’deki seçimlere itiraz etmesine gönderme yaptı. (Sözcü)

Dr. Mehmet Öz ve rakibi John Fetterman canlı yayında tartıştı

Mehmet Öz, Philadelphia Belediye Başkanını istifaya çağırdı

Mehmet Öz ön seçimi kazandı

ABD seçimlerinde kara para kullanıldı iddiası

Dr Öz’den İslamofobi çıkışı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)