BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama itibar kaybediyor----

Obama itibar kaybediyor

Obama itibar kaybediyor
14 Kasım 2013 - 06:44 www.finansgundem.com

ABD'de yapılan bir ankete göre Amerikan halkının Başkan Barack Obama'ya güveni göreve geldiği günden bu yana en alt seviyede

Quinnipiac Universitesi'nin yayınladığı yeni araştırma sonuçlarına göre, seçmenlerin yüzde 54'ü Obama'nın Sağlık Reformu konusunda sözlerini yerine getiremediğine inanıyor. Obama'nın konuyu ele alış şeklini onaylayanların oranı ise yüzde 39'da kaldı.
Araştırma sonuçları Amerikan halkının sağlık reformu konusunda kaygılı olduğunu, seçmenlerin ancak yüzde 19'unun sağlık sisteminin önümüzdeki yıl düzelebileceğine inandığını gösteriyor. Seçmenlerin yüzde 33'ü yeni sağlık reformu yasasının hiç bir şeyi değiştirmeyeceğine inanıyor.
Araştırma; Başkan Obama'nın geçen hafta salı günü sağlık reformu yasasında yapılan değişiklik nedeniyle sağlık sigortalarını kaybeden insanlardan özür dilemesini müteakip, Amerikalı seçmenlerin yüzde 52'sinin Obama'yı dürüst ve güvenilir bulmadığını gösteriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)