BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaObama harekte geçti----

Obama harekte geçti

Obama harekte geçti
25 Şubat 2013 - 07:58 www.finansgundem.com

Beyaz Saray, Cumhuriyetçiler'in kesintileri yeniden düşünmesi için baskılarını artırdı

Beyaz Saray, Cumhuriyetçiler'i dünyanın en büyük ekonomisinde Cuma günü devreye girecek olan otomatik bütçe kesintilerini yeniden müzakare etmeye zorlama kampanyasını hızlandırdı. Obama yönetimi bütçe kesintilerinin ülkedeki 50 eyaletteki etkilerini detaylandırdı.
Ancak İngiliz Financial Times gazetesinde yer alan habere göre Cumhuriyetçiler şimdilik savunmadan, zorunlu olmaya harcamalara kadar birçok kalemde önümüzdeki 10 yılda yapılacak olan toplamda 1.2 trilyon dolarlık kesintilerin değiştirilmesine yönelik hiçbir sinyal vermedi.
Beyaz Saray'ın kıdemli danışmanlarından Dan Pfeiffer, Obama'nın "uslanmaz bir iyimser" olduğunu ve Cumhuriyetçiler'in Amerikan halkının görüşüne kulak vereceğini umduğunu dile getirdi.
Kesintilerin aşamalı olarak yapılmasına rağmen etkileri 1 Mart'tan itibaren hissedilmeye başlayacak. Obama yönetimi havaalanlarındaki gecikmeler, işsizlik yardımcları ve hükümet hizmetlerindeki olası aksaklıklara karşı uyardı.
Colarado'nun Demokrat valisi John Hickenlooper, etkilerin hissedilir olacağının altını çizdi.
Ulusal Valiler Birliği'nin toplantısında yaptığı konuşmasında Obama bütçe kesintileri kavramını kullanmadan, "iyi ortaklara" ihtiyacının olduğunu söyledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)