BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama çifti Ramazan programı hazırlıyor----

Obama çifti Ramazan programı hazırlıyor

Obama çifti Ramazan programı hazırlıyor
15 Mart 2021 - 10:01 www.finansgundem.com

Obama çiftinin yapım şirketleri Higher Ground Productions ve Spotify ortaklığında hazırlanan programı Pakistan asıllı ABD’li yazar Misha Ebu Seyf sunacak.

ABD eski Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, önümüzdeki Ramazan ayında podcast aracılığıyla Müslümanlara yönelik günlük yayınlanacak bir program hazırlıyor. Teller Report sitesine göre, Obama çiftinin yapım şirketleri Higher Ground Productions ve Spotify ortaklığında hazırlanan ‘Higher Ground: Tell Them, I Am’ adlı podcast, ABD’deki Müslüman sanatçılar, aktörler, aktivistler ve sporcuların sesine yer verecek.

Program, duyurulduğu anda sağcı partilere yakın bazı gazetelerin sert eleştirilerine maruz kaldı ve bu eylemin ‘Amerikan solunun İslam’a duyduğu sevgiyi’ yansıttığı öne sürüldü.

Programda ilk bölümün konuğu, Ramy isimli komedi dizisiyle ünlenen Mısır asıllı ABD’li Müslüman aktör Ramy Yusuf olacak.

Yusuf, Altın Küre ödülü kazandığında sahnede, Müslümanlara yönelik olumsuz algıyı silmek için ‘Allahu Ekber’ diyerek hayranlarını şaşırtmıştı.

Michelle Obama, bu tür etkinliklere katılımla ilgili yaptığı yorumda, “Bu eylemleri seviyorum. Çünkü geçmiş yıllarda, ister küresel bir salgın veya ulusal düzeyde bir ırkçılık dalgası olsun bizi çevreleyen koşullara rağmen iletişimi sürdürdük” dedi.

Obama ailesinin sahibi olduğu Higher Ground şirketi, geçtiğimiz yıl polis tarafından öldürülmesi nedeniyle ABD’de yaygın bir ırkçılık karşıtı protesto dalgasına neden olan siyahi George Floyd hakkında bir dizi hazırlamıştı.

Obama çifti Netflix'le anlaştı

 

Michelle Obama'ya Beyaz Saray'ı hatırlatacak özel hediye

 

Michelle Obama'dan Trump'a: Bu bir oyun değil

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)