BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO yolu ODTÜ Rektörü istedi----

O yolu ODTÜ Rektörü istedi

O yolu ODTÜ Rektörü istedi
16 Eylül 2013 - 10:36 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ODTÜ'de yaşanan olaylarla ilgili konuştu.

ODTÜ'deki yol çalışması yüzünden haftalardır çeşitli şehirlerde sokaklar yangın yerine dönmüştü. Olaylara değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yol çalışmasını ODTÜ Rektörü'nün istediğini duyurdu.
REKTÖRÜN KENDİSİ TALEP ETTİ
Bayraktar, "ODTÜ içinde bir yol açacağız, ODTÜ rektörünü davet ettim, 'sen talepte bulun' dedim. Kendisi talep ettiği halde ODTÜ yine eylem yapıyor" dedi.
"TÜRKİYE'Yİ BATIRMAK İSTİYORLAR"
Bayraktar, "Hatay'da, orada burada yine eylem yapıyorlar. Bunlar çok manidardır. Çok dikkat etmemiz, çok ders almamız gereken hususlar var. Bazılarının amacı, Türkiye'yi kalkındırmak değil. Bu zihniyet, 'Türkiye geri düşsün de ne olursa olsun'dur. Türkiye'yi batırmak, yok etmek pahasına mücadeleleri var. Onlar da bizim kardeşlerimiz, bir şey demiyorum, beraber çalışacağız, beraber üreteceğiz ama vatan eksenli, bayrak eksenli, moral değerlerine bağlı bir yapıyla ülkemizi kalkındırmak zorundayız" şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)