BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinO ünlüye benzemek için servet harcadı----

O ünlüye benzemek için servet harcadı

O ünlüye benzemek için servet harcadı
13 Mart 2021 - 23:09 www.finansgundem.com

İngiltere'de yaşayan Chaly DN isimli influencer, Kim Kardashian'a benzemek için ve kendisini onun gibi hissetmek için servet harcadığını öne sürüyor

İngiltere'nin Londra kentinde yaşayan Chaly DN isimli influencer, ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'a benzemek için 1.1 milyon sterlini gözden çıkardığını öne sürüyor.

Instagram'da 740 bin takipçisi bulunan influencer, sokakta ya da oturduğu mekânlarda Kim Kardashian'la karıştırıldığını belirtiyor.

"Fotoğraf çekilmek için durduruluyorum. İlgiyi seviyorum" diyen İngiliz kadın, Kim Kardashian gibi hissetmek için lüks markalardan giyindiğini ekliyor.

Chaly DN, 'Kardashian'lara ayak uydurmak' için toplamda 400 bin sterlin değerinde çanta koleksiyonu olduğunu ifade ediyor.

Influencer, Kim gibi görünmek için hiçbir ameliyat geçirmediği konusunda ısrar etse de, botoks ve dolgu yaptırdığını itiraf ediyor.

"Ona benzemeye çalışmıyorum, sadece doğal olarak ona benziyorum." diyen genç kadın Kim Kardashian'ın Instagram hesabını gördükten sonra benzerliğin farkına vardığını belirtiyor ve ekliyor:

Aslında çok benzer bir tarzımız var ve onda gördüğüm her şeyi giymek istiyorum.

Chaly, Kim ile karşılaştırılmaktan dolayı mutluluk duyarken sosyal medyada kendi kimliğini de oluşturmaya çalıştığını söylüyor.

Chaly, "İnsanlar tarzımın Kim Kardashian'a dayandığını düşünüyor ama aslında biz iki farklı kişiyiz" diyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)