BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO ülkede vaka sayısı 5 gündür üst üste 5 bini geçiyor----

O ülkede vaka sayısı 5 gündür üst üste 5 bini geçiyor

O ülkede vaka sayısı 5 gündür üst üste 5 bini geçiyor
06 Eylül 2020 - 11:41 www.finansgundem.com

Rusya’da bir gün içinde korona virüs testi pozitif çıkanların sayısı 5 bin 195 olarak açılandı. Yeni vakalar ile ülkede şimdiye dek görülen yeni tip korona virüs vakalarının sayısı 1 milyon 25 bini geçti

Rusya’da korona virüsün yayılımı nedeniyle kurulan kriz merkezinin açıklamasına göre ülkede son bir günde 5 bin 195 yeni korona virüs vakası görüldü. Ülkede üç gündür üst üste bir günde görülen yeni vakaların sayısı 5 bini geçiyor. Bu denli bir artış ağustos ortasından beri görülmemişti.

Yeni vakalarla beraber ülkede görülen toplam vaka sayısı 1 milyon 25 bin 505’e yükselmiş durumda. 

Rusya’da son bir gün içinde görülen korona virüs sebepli can kaybı ise 61 olarak açıklandı. Toplam can kaybı 17 bin 820’ye çıktı.

Rusya’da yeni tip korona virüse karşı bir aşı geliştirilmiş ve tescil edilmiş durumda. Sputnik V ismi verilen aşının nüfus üstünde yaygın olarak uygulamasına kasım-aralık aylarında başlanacağı belirtildi. Aşılama esnasında risk grubunda yer alanlara öncelik tanınacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)