BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO sözlerine Twitter'dan açıklama----

O sözlerine Twitter'dan açıklama

O sözlerine Twitter'dan açıklama
13 Ağustos 2013 - 10:22 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, son dönemde yaptığı söylemlere açıklık getirdi...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, son dönemde bakanlığı ve TOKİ’ye ilişkin kimi tartışmalara Twitter üzerinden yanıt verdi. “Bizden mucit çıkmaz ifadesi nerde? Böyle bir ifade yok. Ara teknik eleman ihtiyacı ortada. Bunu söylüyoruz” diyerek tepki çeken sözlerine açıklık getiren Bayraktar, “Ben amele bakanım, halkımın hizmetkârıyım, duaya talibiz” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Bizden mucit çıkmaz, ara eleman olmaya yönelelim" biçiminde yorumlanan "Türkiye’nin konumu itibariyle biz icat yapamıyoruz, buluş yapamıyoruz. Tarım ülkesiyiz biz” şeklindeki sözlerine açıklık getirdi. "Amele halkın hizmetkarı bakan" olduğunu belirten Erdoğan Bayraktar, "Bizden mucit çıkmaz ifadesi nerde? Böyle bir ifade yok. Ara teknik eleman ihtiyacı ortada. Bunu söylüyoruz” dedi.
O SÖZLERE AÇIKLIK GETİRDİ
Bakan Bayraktar bir süre önce Trabzon'da söylediği ve tepki alan "Bu ülke Müslüman bir ülke. Yüzde 99’u Müslüman. Tarihten gelen bir yapısı var. Türkiye’nin bulunduğu coğrafya çok zor bir bölge ve Türkiye onun merkezinde bulunuyor. Şimdi Türkiye’nin konumu itibariyle biz icat yapamıyoruz, buluş yapamıyoruz. Tarım ülkesiyiz biz. Ne yapacağız biz” sözlerine Twitter üzerinden açıklık getirdi.
Kamuoyunda "bizden mucit çıkmaz" biçiminde yorumlanan sözlerine ilişkin Bakan Bayraktar “Bizden mucit çıkmaz ifadesi nerde? Böyle bir ifade yok. Ara teknik eleman ihtiyacı ortada. Bunu söylüyoruz. Ülkemizi ve teknik elemanlarımızı seviyorum. Ülkemizde gerçek teknik elemanların gerçek değeri anlaşıldığı gün kalkınmamız hızlanacak. İcatları ve buluşları daha çok teknikler yapar” dedi.
İMAR PLANLARINDA AJİTASYON YAPANLARA PRİM VERMEYİN
Gezi olaylarının ilk gününde New York Times gazetesinin olayların sebebi olarak gördüğü “Plansız kalkınma” ile paralel plansız kentleşmeye ilişkin görüşlerini de aktaran Erdoğan Bayraktar şöyle dedi:
“Fikirtepenin imar planı işini hallettik. Sizi bekletmeyeceğiz. Doğrusunu yapalım, ajitasyon yapanlara prim vermeyin. Anlayışlı ve yardımcı talepler, eleştiriler ve ihtiyaçlar doğrultusunda tip imar yönetmeliğini revize ediyoruz. Belediyelerde kendi yönetmeliğini yapabilir.”
“AMELE BAKANIM..!”
Halkın, fakirin, mazlumun, çalışanın, üretenin dostu olduklarını kaydeden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Ben amele bakanım. Halkımın hizmetkârıyım. Duaya talibim. Çevre ve Şehircilik Bakanlığını lütfen yakından inceleyin samimi eleştirilerimizi bekliyorum. Çok daha fazla çalışacağız. Çok iyi ekibiz. Aziz milletimiz; kıskançlıktan çatlayanlar küfür etmeye devam edebilir, onlar mutsuz, inşallah yataklara düşmezler. TOKİ ile alt gelir gurubu ve yoksullara konut yaptık, kendi kaynağımızı ürettik, piyasayı disipline ettik, fiyatları aşağı çektik. Şimdi yöresel ve geleneksel mimariye önem vereceğiz. Bizi takip edin.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)