BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO soruşturmayı yürüten savcıya terfi----

O soruşturmayı yürüten savcıya terfi

O soruşturmayı yürüten savcıya terfi
21 Aralık 2017 - 19:57 www.finansgundem.com

3 kişinin öldüğü trafik kazasında, bunun bir suç üstlenme olduğunu düşünüp soruşturmayı derinleştirerek yazar Emrah Serbes'in suçunu itiraf etmesini sağlayan Cumhuriyet Savcısı İsa Özer, terfi etti

İzmir-Aydın Otoyolu’nda, 22 Eylül tarihinde, 3 kişinin öldüğü sıradan bir kaza gibi kayıtlara geçen olayın suç üstlenme olabileceğini değerlendiren Savcı İsa Özer, elde edilen delilleri inceleyip soruşturmayı genişletti. Bu girişim sonucu gerçek ortaya çıktı, yazar Emrah Serbes’in suçunu itiraf etmesini sağladı.

Tutuklanan ve ‘bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak’ suçundan 22.5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen yazar Emrah Serbes için Cumhuriyet Savcısı İsa Özer, cezasını tamamladıktan sonra da direksiyon başına geçmemesi için 3 yıl boyunca ehliyetinin geri verilmemesini istedi.

Özel üniversiteler, Savcı Özer’in çözdüğü bu olayı, hukuk okuyan öğrencilerine ders olarak verilmesini istedi.

Torbalı Adliyesi’nde 3 yıldır görev yapan Savcı İsa Özer, terfi ettirilerek Adalet Akademisi Başkanlığı’na koordinatör olarak atandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)