BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinO Ses Türkiye'de birinci Elnur Hüseynov----

O Ses Türkiye'de birinci Elnur Hüseynov

O Ses Türkiye'de birinci Elnur Hüseynov
19 Şubat 2015 - 00:38 www.finansgundem.com

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının final gecesinde kazanan Elnur Hüseyinov oldu

O Ses Türkiye yayınlanan final bölümüyle bu sezona noktayı koydu. Yarışmayı ise izleyicilerden en çok oyu alan ve Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur Hüseynov kazandı.

ZEO JAWEED İLK TURDA ELENDİ

Final gecesinde ilk iki şarkının ardından bir kişi yarışmaya veda etti. İlk üçe kalan ve birincilik için mücadele eden isimler Elnur Hüseynov , Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe oldu. Zeo Jaweed ilk turda şarkıyı unutmanın talihsizliğini yaşadı ve elendi.

ACUN ILICALI : BENİM FAVORİM ELENDİ

İlk üçe kalamayan Zeo için Acun Ilıcalı "Açık söyliyeyim benim favorim sendin. Senin kazanmanıgönülden istedim. Ben rap seviyorum. Biz rap sevenler çoğunlukta değiliz. Son 4'e kaldın ki bu çok büyük başarı. İnan çok üzgünüm şu anda. Hadise ile birlikte elendik" dedi. Zeo ise 'Bir nesil raple büyüyecek' diyerek yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı Zeo Jaweed 'in elenmesine çok üzüldü ve 'Zeo eve gitme gece değerlendirme yaparız' diyerek teselli etti.

İKİNCİ TURDA EMRAH ELENDİ

İkinci tur elemelerinde ise Emrah elendi. O Ses Türkiye Finalinde ise iki isim baş başa kaldı. Elnur ve Kaya birinci olmak için kıyasıya bir yarış içine girdi.

ELNUR ŞAMPİYON OLDU

O Ses Türkiye'nin birincisi de SMS oylarıyla belirlendi. Rakibinden daha fazla SMS alan Elnur bu sezonun şampiyonu oldu. Elnur Huseynov, yarışmada Ebru Gündeş'in takımında yer alıyordu.

ELNUR HÜSEYNOV KİMDİR?

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Elnur Hüseynov sesiyle jüriyi büyüledi. O Ses Türkiye'de jüriyi kendine hayran bıraktıran Elnur Huseynov'ın performansı herkesin takdirini almayı başardı. Şarkılar sonrasında Jüriden Özkan yarışmacıyı ayakta alkışladı. Elnur Huseynov karar anında Ebru Gündeş'i seçmişti.

Elnur Hüseynov'un, ülkesi Azerbaycan'da da oldukça ünlü olduğu biliniyor. Azerbaycan'da katıldığı 2 yarışmada da birinciliği olan Hüseynov, Ebru Gündeş'in takımında olmayı seçti. Oldukça iddalı bir yarışmacı olan Elnur Hüseynov 1992'de müzik eğitimi almaya başlamış.

27 yaşındaki Hüseynov 1992′de konservatuara girerek piyano eğitimi almaya başladı. 1999′da Bakü'ye taşındıktan sonra, tıp okumaya başlayan Elnur, bir yıl sonra tekrar müzik eğitimine döndü.

Şu anda eğitimine hala devam ediyor. Bu süre içinde Azerbaycan Devlet Opera ve Bale Salonunda çalıştı. 2001 yılında Şarkını Söyle yarışmasında birincilik ödülü aldı ve 2004 yılında imaj ve stil üzerine eğitim almaya başladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)