BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO polisler serbest----

O polisler serbest

O polisler serbest
14 Nisan 2014 - 18:08 www.finansgundem.com

Adana'da yasa dışı dinlemeler iddiasıyla tutuklanan 6 polis serbest bırakıldı

Adana’da ’yasadışı dinleme’ iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında tutuklanan 6 polis, bir üst mahkemeye yapılan itiraz üzerine serbest bırakıldı.
 
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ’yasıdışı dinleme iddialarıyla ilgili açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksek Okulu’na Öğretmen Müdür Yardımcısı olan Emniyet Müdürü eski Yardımcısı İsmail Bilgin, Evrak Arşiv Şube Müdürü Ertuğrul Yetkin, 100’üncü Yıl Polis Merkez Amirliği’nde Grup Amiri  Komiser Fevzi Mert ile İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Hasan Serçe, Ahmet Şenal ile bu şubede görev yaparken emekli olan Abdullah Karaca tutuklanmıştı. Polis memurlarından Ramazan Kasap ile Mehtap Avcu ise ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Polislerin avukatının bir üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine nöbetçi  8’inci Asliye Ceza Mahkemesi, 6 polisi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)