BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO polis görevden uzaklaştırıldı----

O polis görevden uzaklaştırıldı

O polis görevden uzaklaştırıldı
13 Şubat 2015 - 17:36 www.finansgundem.com

'Sık la sık' diyen polis memuru görevden uzaklaştırıldı

Gaziantep'te, Valiliğe yürüyen esnaflara ensesinden tuttuğu meslektaşını 'sık la sık' diyerek müdahale ettiren Çevik Kuvvet'te grup amiri olarak görev yapan polis memuru C.G.G.'nin 'toplumda infiale neden olan tavrı' nedeniyle görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

Gaziantep'te esnaf, polis ve belediyeden şikayet etti

Gaziantep’te, Valiliğe yürümek isteyen ancak bir polisin meslektaşına 'sık la sık' diyerek gazlı müdahalesine maruz kalan oto tamirci esnafı, polis ve kendilerine yer imkanı sunmamakla suçladığı Şahinbey Belediyesi'ne tepki gösterdi. Bir polis memurunun meslektaşını müdahaleye zorlamasıyla biber gazına maruz kalarak mağdur olduğunu öne süren esnaflar, "Hakkımızı ararken suçlu ilan edildik. Sesimizin çıkmasını 'sık la sık' diyerek gazlı müdahale ile engellemeye kalktılar. Polisin ve belediyenin tavrını kınıyoruz" dedi.

Polisin polise ısrarıyla müdahaleye maruz kalan esnaf, bugün açtıkları işyerlerinde yaşananlara tepki gösterdi.

Seslerini duyurmak için yaptıkları yürüyüş sırasında hak etmedikleri müdahaleye maruz kaldıklarını anlatan esnaf şöyle dedi: "Biz esnafız ve yeni yapılan siteden yer almamıza izin verilmiyor. Bizi esnaf olarak görmüyorlar. Sesimizi duyurmak için valiliğe giderken polisin müdahalesine maruz kaldık. Bu ülkede teröristleri bile davul zurnayla karşıladılar ama esnafa zorla müdahale ettiler. Bize biber gazı kullandılar. Terörist değiliz, kimseye zararımız yok." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)