BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkO ödül yine Garanti Bankası'nın oldu----

O ödül yine Garanti Bankası'nın oldu

O ödül yine Garanti Bankası'nın oldu
22 Ocak 2016 - 14:28 www.finansgundem.com

Garanti, üst üste 6. kez “Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası” seçildi.

Garanti Bankası, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance tarafından, üst üste 6. kez Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası (Best Trade Finance Bank in Turkey) seçildi. Garanti Bankası’na ödülü 20 Ocak tarihinde düzenlenen törende takdim edildi. Derginin dünya genelinde 7 bölgede bulunan 84 ülkede yaptığı “En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası” değerlendirmesinde işlem hacmi, uluslararası faaliyet alanı, müşteri hizmetleri, rekabetçi fiyatlama ve yenilikçi teknoloji kriterlerindeki başarılar dikkate alındı.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Bankamız, müşteri odaklı yaklaşımıyla dış ticaret finansmanı alanında uzun yıllardır öncü bir rol üstleniyor. Global Finance tarafından 6 yıldır üst üste Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası ödülünü almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, dış ticaret konusundaki uzmanlığımız ve müşteri odaklı yaklaşımımızın uluslararası finans otoriteleri tarafından da takdir edildiğini gösteriyor. Müşterilerimize dış ticaret işlemlerinde fark yaratacak çözümler üretmeye devam ediyoruz. Son 6 yıldır kazandığımız bu ödülün hakkını vererek, müşterilerimize en iyi fırsatları sunmayı, işlerinde değer yaratmayı ve onların çözüm ortağı olmayı sürdüreceğiz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)