BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO ilde toplu bayramlaşma ve mezarlık ziyaretine yasak----

O ilde toplu bayramlaşma ve mezarlık ziyaretine yasak

O ilde toplu bayramlaşma ve mezarlık ziyaretine yasak
18 Mayıs 2020 - 15:50 www.finansgundem.com

Siirt'te yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı arifesi ve bayramda mezarlık ziyaretleri ile toplu bayramlaşma yasaklandı.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, Kovid-19'un yayılmasını önlemek amacıyla İl Hıfzıssıhha Kurulunca birtakım kararlar alındığı belirtildi.

Ramazan Bayramı'nda il genelinde toplu bayramlaşmalar ile arife ve bayram sabahı il ve ilçelerdeki mezarlık ziyaretlerinin yasaklanmasına karar verildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İl genelinde berber, güzellik merkezleri ve kuaförlere gelen müşterilerin bilgileri, adı ve soyadı, telefon numarası, geldiği tarih ve saat kayıt altına alınacak. Siirt'te LGS'ye girecek 8. sınıf ile YKS'ye girecek 12. sınıf isteyen öğrenciler, idarenin sosyal mesafe kuralına uymaları koşuluyla 1 Haziran'dan itibaren velilerinin onayı ile okullarında eğitime başlayabilir. YKS'ye girecek öğrenciler, 18 Mayıs-26 Haziran arasında açık bulundurulacak olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerine T.C. kimlik kartı başvurusu ile sınırlı olmak üzere, sınava başvurulduğunu gösterir belgeyi ibraz etmek koşuluyla vasisinin eşliğinde 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak."

Bu ilde sokağa çıkarken maske takmak zorunlu

ABD Sağlık Bakanı virüs ölümleri için halkı suçladı

Aşı geliştirilene kadar virüs kendiliğinden yok olabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)