BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO gençler Londra'da gözaltına alındı----

O gençler Londra'da gözaltına alındı

O gençler Londra'da gözaltına alındı
16 Mart 2015 - 00:45 www.finansgundem.com

Londra polisi tarafından yapılan açıklamada, "Üç kişi İngiltere'ye geri dönmüş ve terör yasası çerçevesinde gözaltına alınmıştır" denildi

Terör örgütü IŞİD'e katılmak üzere Suriye'ye gitmek istedikleri ileri sürülen 3 İngiliz gencin, dün akşam İngiltere'ye döndükleri ve Londra'da bir karakolda gözaltında tutuldukları bildirildi. 

Londra polisinden yapılan açıklamada, "14 Mart Cumartesi günü yerel saatle 23.10 sularında üç kişi İngiltere'ye geri dönmüş ve terör yasası çerçevesinde gözaltına alınmıştır. Üç kişi de Londra'da bir karakolda, gözaltında tutulmaktadır" denildi.

Açıklamada, gözaltında tutulan kişilerden ikisinin 17, birinin 19 yaşında olduğu belirtildi.

IŞİD'e katılmayı amaçladığı iddia edilen İngiliz pasaportlu üç kişinin, İspanya üzerinden Türkiye'ye gittiği öğrenilmişti. 

Gafur H, Muhammed N. ve Muhammed Abdulla H, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanlığının çalışmaları sonucu, "yabancı savaşçı" olduğu değerlendirilen kişilerin Türkiye'den geçişlerini önlemek için oluşturulan risk analiz grubunda görevli polislerin takibine takılmış, bu kişiler İstanbul'da havalimanında gözaltına alınmıştı.

İngiltere makamlarıyla işbirliği içinde gerçekleştirilen çalışmanın ardından üç kişi, İngiltere'ye geri gönderilmişti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)