BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinO dizi lanetli mi? Beş oyuncusu hayatını kaybetti----

O dizi lanetli mi? Beş oyuncusu hayatını kaybetti

O dizi lanetli mi? Beş oyuncusu hayatını kaybetti
15 Temmuz 2020 - 09:32 www.finansgundem.com

ABD’de ‘Glee’ dizisinin ünlü oyuncusu Naya Rivera’nın Piru Gölü’nde cesedi bulundu. Naya Rivera, “lanetli dizi” olarak anılan ‘Glee’nin ekibinden ölen 5’inci kişi oldu Polis, oyuncunun gölde oğlunu kurtardıktan sonra boğulduğunu tahmin ediyor

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Piru Gölü’nde 8 Temmuz’da, ‘Glee’ dizisinin ünlü oyuncu Naya Rivera, 4 yaşındaki oğlu Josey ile birlikte tekneyle gezerken kayboldu. Teknede uyurken tek başına bulunan Josey’nin polislere yüzmek için göle girdiklerini, annesinin suya atladıktan sonra bir daha dönmediğini söylediği açıklandı. Bunun üzerine Piru Gölü’nde başlatılan arama çalışmalarının sonunda dün 33 yaşındaki oyuncu Naya Rivera’nın cansız bedeni bulundu. Gölün 15 metre derinliğinde bulunan cesedin Naya Rivera’ya ait olduğu, oyuncunun babası George Rivera’nın teşhisiyle belirlendi.

Piru Gölü’nde neler yaşandı?

Bir aile üyesine kaybolmasından 90 dakika önce oğlunun fotoğrafını gönderen Naya Rivera’nın intihar ettiğine dair bir kanıtın olmadığı, ancak nasıl öldüğünü belirlemek için otopsi yapılacağı duyuruldu. Oyuncunun olay günü oğluyla Ventura bölgesindeki Piru Gölü’ne gittiği, oradan bir tekne kiralayıp suya açıldığı öğrenildi. Saatler sonra küçük Josey’nin bir başka tekne kullanıcısı tarafından, annesiyle birlikte kiraladıkları teknede uyurken bulunduğu belirtildi. Geçen zamanda neler yaşandığı araştırılıyor. Ancak polis, Rivera’nın gölde oğlunun hayatını kurtardıktan sonra sudan çıkmak için enerjisinin kalmadığını tahmin ediyor.

Uğursuz geldi

Naya Rivera, Glee dizisinin oyuncu kadrosundan hayatını kaybeden 3’üncü kişi oldu. Dizinin bir diğer yıldızı Cory Monteith, 2013’te otel odasında ölü bulunmuştu. Dizide rol alan Mark Salling 2018’de intihar etmişti. Dizinin yönetmen yardımcısı Jim Fuller, 2013’te kalp krizinden ölmüştü. Dizinin yapım asistanı Nancy Motes de 2014’te intihar etmişti. Dizinin diğer yapım asistanı Cristina Lageman bunun üzerine “Glee lanetli bir dizi, bir kişiyi daha kaybettik” demişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)