BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO da siyaseti bırakıyor!----

O da siyaseti bırakıyor!

O da siyaseti bırakıyor!
18 Şubat 2015 - 15:32 www.finansgundem.com

Sırrı Süreyya Önder'in ardından HDP'de ikinci fire geldi

İmralı ile yürütülen çözüm süreci görüşmelerine katılan İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder’den sonra, Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan da genel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Sözcü'nün haberine göre 1999’da Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yapan ve 2007’den beri Şırnak milletvekili olan Hasip Kaplan 7 Haziran seçimleri öncesi aday olmama kararı aldı. Kaplan, olaylı başlayan İç Güvenlik Paketi görüşmeleri arasında bu kararını kuliste sohbet ettiği CHP ve MHP’li bir grup milletvekili ile paylaştı.

Hasip Kaplan yaptığı açıklamada, gençlerin önüne açmak istediğini belirtti ve “Arkadan gelen donanımlı gençler var. Onların önünü açmak ve onlara fırsat vermek için aday olmayacağım. Ancak partimin başarılı olması için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

“BARAJ SORUNUMUZ YOK”

Milletvekili genel seçimlerine parti olarak katılma kararı alan HDP’nin yüzde 10’luk seçim barajını aşması konusunda bir sıkıntıları olmadığını savunan Kaplan, “Özellikle İstanbul’a yükleneceğiz. HDP olarak baraj endişemiz yok. Barajı aşıp Meclis’te daha çok sandalye sayısına sahip olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)