BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNusret Gökçe'nin ABD'deki restoranı kapatıldı----

Nusret Gökçe'nin ABD'deki restoranı kapatıldı

Nusret Gökçe'nin ABD'deki restoranı kapatıldı
29 Eylül 2020 - 11:55 www.finansgundem.com

Restoranlar zinciri sahibi Nusret Gökçe'nin ABD'nin Boston kentinde henüz bir hafta önce açtığı yeni mekanı kapatıldı.

Tuz serpme hareketi ile hem dünya çapında ünlenen, hem de Instagram'da fenomen olarak pek çok ülkede mekan açan Nusret Gökçe'nin Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston kentinde yeni açtığı restoranı Kovid-19 protokollerini ihlal ettiği gerekçesiyle kapatıldı. Restoranın kapatılması, New York Post gazetesinin sayfalarına da taşındı.

Söz konusu restoran, ABD'nin Boston kentinde 18 Eylül'de kapılarını açmış ve hemen kentin en sıcak noktalarından biri haline gelmişti.

Ancak bu uzun sürmedi ve açıldıktan yalnızca günler sonra, geçtiğimiz Cumartesi günü, korona virüs protokollerini ihlal ettiği gerekçesiyle kapatıldı. New York Post gazetesi, restoran'ın içki ruhsatının da süresiz olarak askıya alındığını yazdı.

Gazete aynı zamanda 19 Eylül günü, Nusret'in 30 milyonu aşkın takipçisi olan Instagram hesabından, restoranının Boston şubesinin açılışını duyurduğunu, kapı önünde 'iyi giyimli bir kalabalığın' sıraya girdiğini, insanların bazılarının ise maske takmadığını yazdı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)