BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakNurol Towers'a suç duyurusu----

Nurol Towers'a suç duyurusu

Nurol Towers'a suç duyurusu
16 Mayıs 2016 - 12:31 www.finansgundem.com

Nurol Tower Mecidiyeköy adıyla yükselen proje ile ilgili ilginç bir bilgi konuşuluyor...

İstanbul Mecidiyeköy'de E-5 Karayolu'nu kullananlar hemen fark edecektir, Çağlayan Adliyesi'nden Boğaziçi Köprüsü'ne ya da ters istikamette giderken tam Çağlayan sapağında yüksek bir bina yükseldi.
Neredeyse E-5'e bitişik şekilde yükselen bina herkesin dikkatini çekiyor, Şişli ilçe sınırları içinde yer alan bina Nurol'a ait. Bu binanın yerini eskiler hatırlayacaktır. Yıldız Üniversitesi Maden Fakültesi'ne ait bina birkaç yıl önce Nurol Gayrimenkul'e geçmiş, şirket de burayı hem rezidans hem de ofis katlarından oluşan bir blok inşa etmişti. Nurol Tower Mecidiyeköy adıyla yükselen proje ile ilgili geçen hafta ilginç bir bilgi geldi. Bu kule emsal değerinin çok üzerinde inşa edilmiş. Neredeyse E-5 hizasından kot verilmiş. Duyulana göre kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuş. Bakalım Nurol Towers İle ilgili önümüzdeki süreçte ne gibi gelişmeler olacak, bekleyip göreceğiz... (Para Dergisi)

Nurol GYO'dan o haberlere yanıt!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)