BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNurnberg’de ‘Mavi Gece’de Türkiye tanıtıldı----

Nurnberg’de ‘Mavi Gece’de Türkiye tanıtıldı

Nurnberg’de ‘Mavi Gece’de Türkiye tanıtıldı
05 Mayıs 2019 - 12:38 www.finansgundem.com

Almanya’nın kültür ve sanat etkinliklerinden biri olan Nürnberg Mavi Gece (Blau Nacht) bu yıl 20. kez düzenleniyor ve bu yılki tema ‘cennet ve cehennem‘.

Almanya’nın kültür ve sanat etkinliklerinden biri olan  Nürnberg Mavi Gece (Blau Nacht) bu yıl 20. kez düzenleniyor ve bu yılki tema ‘cennet ve cehennem‘.

Etkinlik kapsamında şehir merkezinde bir meydan ve etrafındaki binalar mavi ışıkla aydınlatıldı. 140 binden fazla insanın ziyate ettiği etkinlik alanında farklı kültürler tanıtıldı.

Meydana bulunan Bavyera Memleket Bakanlığı salonunda Mavi Gece kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosluğu stand açtı.

Standda Başkonsolos Yardımcısı Selçuk Eke ve konsolosluk mensupları ziyaretçilere, Türk mutfağından lezzetler ikram etti. Türkiye’nin tanıtıldığı turistik broşürler büyük ilgi gördü. Gece yarısına kadar süren tanıtımdan memnun kaldıklarını belirten Başkonsolos Yardımcısı Selçuk Eke, bu yıl Türkiye’ye yoğun turist akını bekledklerini belirtti. Stand kuran diğer 10 farklı ülkenin konsolosluk personelleri, Türk standına bir nezaket ziyareti yaptılar.





ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)