BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNuri Bilge Ceylana'a rekor destek----

Nuri Bilge Ceylana'a rekor destek

Nuri Bilge Ceylana'a rekor destek
25 Mart 2013 - 15:48 www.finansgundem.com

Nuri Bilge Ceylan, yeni filmi Kış Uykusu ile Eurimages'tan rekor destek aldı

Avrupa Konseyi'ne bağlı Avrupa Görsel-İşitsel Eserler Destek Fonu Eurimages, Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi 'Kış Uykusu'na 450 bin Euro destek verdi. Nuri Bilge Ceylan'ın Türkiye -Fransa- Almanya ortak yapımı olan yeni filmi, bu rakamla Eurimages'ten Türkiye'nin bugüne kadar aldığı en yüksek desteği aldı.
Uzak, Üç Maymun, Bir Zamanlar Anadolu 'da filmlerinin ünlü yönetmeni Nuri Bilge Ceylan, yeni filmi için çalışmalara başladı. Kadrosunda Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Melisa Sözen gibi isimlerin yer aldığı filmin 2013 yılında vizyona gireceği belirtilirken, Avrupa Konseyi tarafından 1989 yılında Avrupa sinemasını geliştirmek için kurulan Eurimages, Kış Uykusu filmine destek verme kararı aldı. Eurimages, Almanya'da yaptığı toplantıda toplamda 13 projeye destek olma kararını açıklarken bu projeler arasında yer alan Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kış Uykusu' filmine, 450 bin Euro destek vermeye karar verdi.
Nuri Bilge Ceylan, 64. Cannes Film Festivali'nde, Bir Zamanlar Anadolu'da filmiyle Jüri Büyük Ödülü'nü almıştı
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)