BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNüfusu 5'e katlandı! Yılbaşı için kiralık villa akını----

Nüfusu 5'e katlandı! Yılbaşı için kiralık villa akını

Nüfusu 5'e katlandı! Yılbaşı için kiralık villa akını
25 Aralık 2020 - 09:28 www.finansgundem.com

Otellerde yılbaşı kutlama programlarını yasaklaması üzerine vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, Çeşme'nin yazlık nüfusunun 40 binlerden 200 binlere ulaştığını belirtti.

Korona virüs salgınıyla mücadele eden bu sene yılbaşı geçen senekilerden farklı geçecek. Çeşme şehirdeki şehirdeki doluluk oranı, sokağa çıkma kısıtlamalarında otel ve konaklama tesislerinin kutlama programları, eğlence ve balo düzenlenmesi yasaklanınca düşük kalmadı. Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, bu sene otellerde doluluk oranının yüzde 20-25 doluluk olduğunu söyledi.

ÇEŞME'DE KİRALIK VİLLALAR DOLU

Genelgeden sonra vatandaşların finansden çok kiralık villalara yöneldiğini belirten Demir, "Çeşme'nin yazlık nüfusu 40 binlerden 200 binlere ulaştı. Şu an Çeşme'de kiralık ev bulmak zor. Hafta sonlarında yaz günlerini aratmayan bir hareket var. Kış misafirlerimiz Çeşme'nin güzel havasını teneffüs etmek, şehir kalabalığından uzaklaşmak için geliyor. kutlanmamasını çok doğal kabul ediyoruz "diye konuştu.

BU YIL YÜZDE 50 DOLUYUZ

Alaçatı'da hizmet veren bir çalışma ön büro müdürü Kübra Yüksel de, "Daha önceki yılbaşılarına baktığımızda bu yıl çok farklı olacak. Alaçatı'da sokak kutlamaları meşhurdu. Bu yıl boş olacak. Kimselerin evden çıkmak istemeyeceğini düşünüyoruz. Ne kadar sosyal mesafe olsa da Başka insanlarla aynı yerde bulunmak için 4 gün uzun bir süre yaşamak bu yılbaşını yüzde 50 doluluk oranıyla geçireceğimizi düşünüyorum Önceki senelerde Alaçatı'da onun yer yüzünde 100 dolu olduğunda hatta bekleme listelerimiz ... Bu varsayılan böyle olmadı. 'Sağlık olsun' diyoruz. Önümüzdeki süreçte ne kadar dikkat edersek, bu salgın o kadar hızlı geçecek gibi görünüyor Turizmin hareketlenmesi için biz yaz aylarını yapacak "dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)