BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNovak Djokovic'e aşı engeli, turnuvayı kaçırabilir!----

Novak Djokovic'e aşı engeli, turnuvayı kaçırabilir!

Novak Djokovic'e aşı engeli, turnuvayı kaçırabilir!
12 Ekim 2021 - 15:14 www.finansgundem.com

Avustralya'da sağlık yetkililerin aldığı karara göre aşı olmayan sporcuların Avustralya Açık'ta yer alamaması söz konusu.

17-30 Ocak 2022 tarihleri arasında Victoria eyaletinin Melbourne şehrinde düzenlenecek olan Avustralya Açık'ta aşı olmayan tenisçiler yarışamayacak.

Victoria eyalet yetkililerinin yaptığı planlama göre sporcular da dahil olmak üzere turnuvada görevli olacak herkesin Kovid-19 aşısı olma zorunluluğu bulunuyor. Fakat Avustralya Açık'ta sporculara özel farklı bir planlama yapılıp yapılmayacağı ise henüz belli değil.

Daha önce yapılan haberlere göre erkek ve kadın tenisinde ortalama olarak sporcuların %50'si aşılanmış durumda. Şu anda ATP sıralamasının zirvesinde olan Novak Djokovic, aşı olmaya karşı olduğunu açıklamıştı. Eğer Djokovic ve onun gibi aşı olmayan diğer sporculara özel bir kural getirilmezse, Djokovic 2022 Avustralya Açık'ta yer alamayacak.

Avustralya Açık'ı tarihte en çok kazanan erkek tenisçi olan Sırp tenisçi, son olarak bu sezon da Melbourne'da zafere ulaşarak Avustralya Açık kupa sayısını 9'a çıkarmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)