BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNormalleşmenin ilk gününde nikah dairelerinde yoğunluk----

Normalleşmenin ilk gününde nikah dairelerinde yoğunluk

Normalleşmenin ilk gününde nikah dairelerinde yoğunluk
17 Mayıs 2021 - 14:22 www.finansgundem.com

Kademeli normalleşmenin ilk gününde nikah dairelerinde yoğunluk yaşandı. Şişli Evlendirme Dairesi'ne gelen vatandaşlardan biri, "Bu gidişle önce balayına gideceğiz. Sonra evleneceğiz" dedi.

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında 'kademeli normalleşme' sürecinin başlamasıyla nikah dairelerinin önünde yoğunluk oluştu.

Tam kapanma döneminde nikah tarihi alıp, nikahlarını kıydıramayan çiftler, yeni nikah günü almak için evlendirme dairelerine geldi. Şişli Evlendirme Dairesi'ne gelen çiftler de HES kodlarını okutup, ateşleri ölçülerek tek tek içeri alındı. 1 Haziran'a kadar çiftler hafta içi iki şahit ile nikahlarını kıydırmaya devam edecek. Evangelia Bülbüloğlu, şunları söyledi:

Biz nikahımızı erteledik. Korona virüs başladığından beri bir sene kendi kafamızda ertelemiştik. 2020'de evlenecektik. 2021'e aldık. Vefatlarımız, kayıplarımız oldu. 16 Nisan'da evlenecektik. 21 Mayıs'a ertelemiştik. Şimdi 21 Mayıs da ertelendi. Yine sıra bekliyoruz. 15 Haziran için balayı programı almıştık. Bu gidişle önce balayına gideceğiz. Sonra evleneceğiz. Ben zaten koronavirüs oldum. O da araya girince ertelemek zorunda kaldık. Eşim diğer nikah dairesinde bekliyor. Ben buradayım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Zor bir durum. Eşim de denizci. İzin alması da zor. Evi dayadık döşedik. Mecbur eve geçtik, kira ödüyoruz. Şu an çok güç. Sıkıldık beklemekten.

2. dozdan sonra maske çıkar mı?

Yerli aşıda çok önemli gelişme

Esnaftan müjde beklentisi!

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)