BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNormalleşme mayıs sonu mu?----

Normalleşme mayıs sonu mu?

Normalleşme mayıs sonu mu?
20 Nisan 2020 - 11:29 www.finansgundem.com

TEPAV, Kovid-19 salgınında Türkiye’de zirve noktası ve normalleşme dönemine kademeli geçiş zamanı tahminleri ile ilgili rapor hazırladı

TEPAV'ın internet sitesinde yer alan rapora göre, mevcut durum senaryosunda pik dönemi 3 Mayıs (28 Nisan-8 mayıs tahmin aralığı) olurken, tedbirlerin kademeli gevşetilmesi Haziran ayı başı, normalleşme süreci Haziran ayı ortası olarak görülüyor.

Daha katı tedbir senaryosunda aktif vaka sayısı zirve değeri, nokta tahmini olarak mevcut durum analizine göre 3 Mayıs olarak belirlenen tarihten 25 Nisan’a geriliyor (20-30 Nisan tahmin aralığı).
Aktif vaka sayısının görece düşük seviyelere indiği Mayıs ayı ikinci haftası-Mayıs sonu kademeli olarak tedbirlerin gevşetilebileceği tarih aralığı ve Mayıs sonu normalleşme süresine başlanılan dönem olarak gösteriliyor.

Daha gevşek izalosyon senaryosuna göre, aktif vaka sayısı zirve değeri, nokta tahmini olarak, mevcut durum analizine göre 3 Mayıs olarak belirlenen tarihten 26 Mayıs’a kayıyor (21-31 Mayıs tahmin aralığı). Aktif vaka sayısının görece düşük seviyelere indiği Temmuz ayı ortası kademeli olarak tedbirlerin gevşetilebileceği tarih aralığı ve Ağustos başı normalleşme süresine başlanılan dönem olarak gösteriiyor.

Tom Hanks korona virüs mücadelesini ilk kez anlattı

Kovid-19'u atlatanların iyileşmesi ne kadar sürüyor?

Saltoğlu: ABD’nin kriz yönetimi ciddi bir hayal kırıklığı

Japonya, otelleri hastaneye dönüştürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)