BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaNokia'yı satın mı alıyor----

Nokia'yı satın mı alıyor

Nokia'yı satın mı alıyor
19 Haziran 2013 - 09:25 www.finansgundem.com

İki önemli cep telefonu firmasının arasında satın alma söylentileri için Huawei ne dedi?

Lumia serisi ile akıllı telefon pazarında tekrar çıkış yakalayan Nokia, yeniden  iddalı duruma gelmeye çalışıyor. Ancak bununla birlikte Finlandiyalı şirketin akıllı telefon biriminin satışıyla ilgili olarak belirli aralıklarla dedikodular çıkıyor.
Londra’da yapılan Ascend P6 etkinliğinde, Çin’in son yıllarda gündemden düşmeyen ve hızlı yükselişiyle bilinen Huawei satın alma için çeşitli seçenekleri değerlendirmeye aldıklarını belirtti. Huawei’nin üst düzey yöneticisi Richard Yu, Financial Times’a yaptığı açıklamada, satın alma konusunda açık fikirli olduklarını ifade eden Yu’nun demeçleri Nokia söylentilerine neden oldu ve bu açıklamalarının ardından Nokia’nın hisse senetlerinde bir artış göründü. Ancak şirketten yapılan açıklamada satın alma söylentileri yalanlandı. Açıklamada  şöyle denildi:
 “Huawei, Nokia’yı satın alma planı olmadığını açıkça ifade etmektedir. Tüm dünyadaki tüketicilerimize en iyi ürünleri ve deneyimleri sağlamak için ürün inovasyonu yapmak olan iş stratejimiz, hedeflerimizin paralelinde, aynı şekilde devam etmektedir. Dün lansmanı yapılan dünyanın en ince telefonu Huawei Ascend P6 da bizim için bir başka kilometre taşı niteliğindedir.”
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)