BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNoel tatiline Omikron gölgesi: 2 binden fazla uçuş iptal----

Noel tatiline Omikron gölgesi: 2 binden fazla uçuş iptal

Noel tatiline Omikron gölgesi: 2 binden fazla uçuş iptal
24 Aralık 2021 - 16:59 www.finansgundem.com

Omikron varyantının korona virüsün yayılma hızını arttırdığına dair endişeler nedeniyle pek çok ülkede tedbirler arttırılırken, vaka sayılarındaki artış Noel tatilini de etkisi altına aldı. Dünya çapında 2 binin üzerinde uçuş sayısı iptal edildi.

Uçuş takip sitesi Flightaware'in verilerine göre sadece bugün dünya çapında 2 bin 28 uçuş iptal edildi. Noel arifesinde çok sayıda uçuşun iptal edilmesi nedeniyle tatilini ailesiyle geçirmek isteyen yolcular hüsrana uğradı.

Korona virüs salgınının yayılımını arttıran omikron varyantına dair endişeler sürerken, pek çok ülkede kısıtlamalar yeniden sıkılaştırılıyor.

ABD merkezli havayolu şirketleri Delta ve United Airlines, omikron vakalarının havayolu çalışanları arasında yayılmasını gerekçe göstererek Noel arifesinde 200'den fazla uçuşun iptal edildiğini duyurmuştu.

United Airlines'ın iptallere ilişkin açıklamasında ifadelere yer verilmişti:

"omikron vakalarında ülke çapındaki artış, uçuş ekiplerimiz ve operasyonlarımızı yürüten çalışanlarımız üzerinde doğrudan bir etki göstermiştir. Bunun bir sonucu olarak, ne yazık ki bazı uçuşları iptal etmek ve iptallerden etkilenen müşterilerimizi havalimanına gelmeden önce bilgilendirmek zorunda kaldık."

Omikron havayollarını vurdu: 200'den fazla uçuş iptal

 

GoDaddy'de 13 binden fazla Türk kullanıcının bilgilerini çaldılar!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)