BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatNN Hayat ve Emeklilik'te üst düzey atama----

NN Hayat ve Emeklilik'te üst düzey atama

NN Hayat ve Emeklilik'te üst düzey atama
01 Ekim 2021 - 12:35 www.finansgundem.com

Birsen Öztürk Kırçal, NN Hayat ve Emeklilik Riskten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Kırçal 1 Ekim 2021 itibarıyla yeni görevine başladı.

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik’in Riskten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Birsen Öztürk Kırçal getirildi. 1 Ekim 2021 itibarıyla yeni görevine başlayan Kırçal, üst yönetim ekibinin bir parçası olarak Genel Müdür Anna Grzelonska’ya bağlı olarak çalışmalarını sürdürecek.

Strasbourg Üniversitesi Ekonomi ve Aktüerya bölümlerinden mezun olan Birsen Öztürk Kırçal,  2019 yılından bu yana Cigna’da Teknik ve Aktüeryadan sorumlu üst düzey yönetici olarak görev yapmaktaydı. 2020 yılı boyunca, mevcut görevlerine ek olarak Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı vekilliği görevini de üstlenen Kırçal, Cigna deneyiminden önce ise Allianz Türkiye, BNP Paribas Cardif Türkiye ve BNP Paribas Cardif Fransa’da kıdemli aktüeryal pozisyonlarda bulunmuştur.

NN Hayat ve Emeklilik Yönetim Ekibinde yer alacak olan Birsen Öztürk Kırçal, Aktüerya Raporlama ve Aktüerya Fiyatlama İkinci Hat İncelemesi, Risk, Uyum, Masak ve İç Kontrol’den sorumlu olacaktır.

İngiltere, emeklilik fonlarında esneklik yaratmayı planlıyor

Sigorta primler üretimleri yıllık bazda yüzde 17 arttı

Salgında depresyon sıklığı yaşlılarda üç kat arttı

Türkiye'den KKTC'ye aşı hibe edilecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)