BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNiver Lazoğlu’yla Kalbim Turkuaz sohbeti----

Niver Lazoğlu’yla Kalbim Turkuaz sohbeti

Niver Lazoğlu’yla Kalbim Turkuaz sohbeti
01 Mart 2017 - 16:50 www.finansgundem.com

Edebiyatçı kimliğiyle Türkiye’nin gündemine oturan gazeteci Niver Lazoğlu, çok konuşulan romanı için kitapseverlerle 4 Mart’ta Nostalji Kitapevi’nde sohbette buluşacak…

FINANSGUNDEM.COM

Yayınlandığı günden beri çok konuşulan,  kitap eklerinin baş sayfalarına konuk olan “Kalbim Turkuaz”, yarattığı gündemle şimdi de ‘sohbet’ konusu oldu.

Romanıyla Türk edebiyatına yeni bir soluk getiren Niver Lazoğlu’nun kaleminden çıkan “Kalbim Turkuaz”, binlerce yıldır sayısız kültürlere, halklara ev sahipliği yapmış Anadolu’da geçen gerçek bir hikayeyi okurlarla buluşturdu. İyi ki de buluşturdu çünkü Lazoğlu, sürükleyici anlatımı sayesinde bu iklimde, bu coğrafyada kadın olarak yaşamanın, bir de azınlık olmanın çetin şartlarını; yaşamın tüm menfiliklerine rağmen ayakta dimdik duran Peruz’un insanın gönül teline dokunan öyküsünü bizlerle tanıştırdı.

Köklerinden bile olsa böyle bir öyküyü kimse Niver Lazoğlu kadar renkli, sevda dolu yazamazdı.  Nostalji Kitapevi de işte bu “Kalbim Turkuaz”ı yazarından dinlemek için Niver Lazoğlu ile bir sohbet düzenledi. Niver Lazoğlu’yla “Kalbim Turkuaz” üzerine konuşma 4 Mart 2017 Cumartesi günü saat 14.30'da Pangaltı Nostalji  Kitapevi’nde. Bu haberi okuyan, okumayan herkes sohbete davetlidir.

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)