BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNiver Lazoğlu'nun imza günü heyecanı ----

Niver Lazoğlu'nun imza günü heyecanı

Niver Lazoğlu'nun imza günü heyecanı
07 Mart 2017 - 14:45 www.finansgundem.com

Nostalji Kitapevi Pangaltı’da 'Kalbim Turkuaz'ın yazarı Niver Lazoğlu ile kitapseverleri buluşturdu

Türk Edebiyatına yeni bir soluk getiren Niver Lazoğlu’nun çok konuşulan romanı ‘Kalbim Turkuaz’ın imza gününde renkli anlar yaşandı. Pangaltı’da Nostalji Kitabevi’ndeki söyleşiye ilgi yoğundu. Kitabın yazarını soru yağmuruna tutan okurlar, yorumlarını da dile getirdi. Çok samimi havada geçen buluşmada ‘Kalbim Turkuaz’a büyük tat veren şivesi sohbete adeta damgasını vurdu.  

OKUMADIK, YAŞADIK

Okurlar gerçek bir hikayeden yola çıkarak kaleme alınan ve “Okumadık, yaşadık, film gibi izledik” dedikleri romandaki çok sevdikleri karakterleri Lazoğlu’yla paylaşırken, herkesin eserle bütünleştiği de ortaya çıktı.Beğenide Peruz ve Mayram ilk sırayı aldı. Dolu dolu ve keyifli geçen buluşmada kitaplarını imzalayan Niver Lazoğlu, kitapseverlerle bir sonraki randevunun 11 Mart’ta Pangaltı Lisesi’nden Yetişenler Derneği’nde saat 13.00’de olacağını söyledi. Lazoğlu, “Ayrıca aynı gün  Akademi Kitapevi’nde imza ve söyleşi düzenlenecek” dedi.

ASKIDA KİTAP!

Niver Lazoğlu imza günlerine imzasını attığı, hava katacak olan ve bundan böyle moda olması beklenen hareketini de şu sözlerle anlattı: “Bir kitap imzaladım rafa bıraktım imzayı kaçıran biri için, küçük çaplı bir süpriz, bir kaç satış noktasında bunu yapmaya devam edeceğim.” 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)