BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNihat Özdemir’in oğlu ve gelini hakkında yeni gelişme----

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini hakkında yeni gelişme

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini hakkında yeni gelişme
16 Ocak 2020 - 22:09 www.finansgundem.com

Eski Korgeneral Metin İyidil'in yeniden tutuklanmasından önce gözaltına alınan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in oğlu ve gelininin serbest bırakıldığı bildirildi.

Habertürk’ten Fevzi Çakır’ın haberine göre, yargılandığı FETÖ davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan, istinafta beraatine ve tahliyesine karar verilen eski Korgeneral Metin İyidil hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı.

Bu kararından ardından İyidil'in gözaltına alınma sürecinde Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini de gözaltına alındı.

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisi, yakalama kararının infazı için hemen harekete geçti. Ancak İyidil, yapılan aramalara rağmen adresinde bulunamadı.

Polis, İyidil'in aile fertlerince saklandığı şüphesi üzerine İyidil'in avukatı Abdullah Kaya ile Futbol Federasyonu Başkanı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu Batuhan Özdemir'i gözaltına aldı.

Bu iki isme İyidil'in nerede olduğu soruldu. Batuhan Özdemir, sabaha karşı Metin İyidil'in, eşi Aslı Özdemir ile birlikte Çankaya'da bir evde bulunduğunu söyledi.

Bu gelişme üzerine polis sabaha karşı 4.00 sularında o eve baskın yaptı ve İyidil ile birlikte Aslı Özdemir de gözaltına alındı. Zira Metin İyidil, Nihat Özdemir’in yakın zamanda vefat eden eşi Gülseren Özdemir’in ağabeyi aynı zamanda Batuhan Özdemir’in dayısı. Nihat Özdemir'in oğlu, gelini ve İyidil'in avukatı savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sabahattin ORDUSEVEN17 Ocak 2020 09:48

    Olan garibe,kimsesize,tarafsız olana,dürüst ve VİCDANLI'ya oluyor.FETÖ'nün komutanı ve 7 sülalesi digerlerinde oldugu gibi aklanıp paklanıp yıkanarak yeni Bir Menfaat Çetesinin Piyadeleri olacaklardır.Mevlam TC'.yi kötü aç hırsız ve namussuzlardan temizlesin....HAİN!Gidiyorsun! Kurtarıyorsun, aklınca günü. Yepyeni yarınlar varken, Kim? Ne yapsın? Eskimiş! DünüKatilsin! Sen. Ellerinde, kirlenmiş günlerin izleri. Gözlerin koptu gözlerimden, Kalbim de aşkının ayak izleri