BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNihat Özdemir Fenerbahçe’ye dönüyor----

Nihat Özdemir Fenerbahçe’ye dönüyor

Nihat Özdemir Fenerbahçe’ye dönüyor
13 Mayıs 2015 - 10:19 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayındaki başkanlık seçimi öncesi yönetim kurulu listesini oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor

Güçlü bir yönetim kurulu listesi oluşturmak isteyen başkan Yıldırım, daha önce yönetimde yer alan Nihat Özdemir ile Ahmet Özokur’a teklif götürdü. Her iki ismin de Aziz Yıldırım’ın listesinde yer alma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Yıldırım’ın ayrıca Raif Dinçkök, Önder Fırat ile de görüşmelerde bulundu belirtildi.
Bu arada Fenerbahçe’nin hukukçu isimlerinden Deniz Tolga Aytöre’nin yanı sıra Selin Sapan, Yalçın Haker, Serdar Eken gibi isimlerin ise yeni yönetim listesinde yer almayacağı gelen haberler arasında.

Başkanlık seçiminde Hulusi Belgü de adaylık için çalışıyor. Kulübe aday olup olmayacağı konusunda yazı yazan ve bu konuda cevap bekleyen Belgü’nün bir taraftan da adaylığını koymak için üyelerden imza toplamak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Kulüpten olumlu cevap gelirse Hulusi Belgü adaylığını koyacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)