BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNihat Özdemir aşkı golf sahasında buldu!----

Nihat Özdemir aşkı golf sahasında buldu!

Nihat Özdemir aşkı golf sahasında buldu!
25 Haziran 2022 - 09:41 www.finansgundem.com

En Zengin 100 Türk listesine bu yıl 7’nci sıradan giren ünlü iş insanı Nihat Özdemir, şu sıralar sosyetede adından sıkça söz ettiriyor. 72 yaşındaki Nihat Özdemir’in nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

İş insanı Nihat Özdemir, golf sahalarında tanıştığı Nursel Çökelek ile birlikte… Çökelek'i çocuklarıyla da tanıştıran 72 yaşındaki Özdemir'in, nikah masasına oturmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; En Zengin 100 Türk listesine bu yıl 7'nci sıradan giren ünlü iş insanı Nihat Özdemir, şu sıralar sosyetede adından sıkça söz ettiriyor. 72 yaşındaki Özdemir'in nikah masasına oturacağı konuşuluyor. Ünlü iş insanının, müstakbel eşi ise; Nursel Çökelek…

50'li yaşlarda olan ve emlak işiyle uğraşan Nursel Hanım, Nihat Bey gibi tam bir golf tutkunu... İkili, Kemerburgaz'daki golf sahasında tanışmış. Nihat Bey; Nursel Hanım'ı, kızı Ebru Özdemir ve oğlu Batuhan Özdemir ile de tanıştırmış.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)