BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNeymar için çılgın plan----

Neymar için çılgın plan

Neymar için çılgın plan
09 Mart 2019 - 16:35 www.finansgundem.com

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Real Madrid çılgın bir planın peşinde. İspanyol ekibi Brezilyalı yıldız Neymar'ın transferi için 350 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Ajax’a evinde 4-1 yenilip Şampiyonlar Ligi’ne veda eden ve La Liga’da da Barcelona’nın 12 puan gerisinde yer alan Real Madrid’de başkan Florentino Perez gözünü kararttı.

Milliyet gazetesinin haberine göre, yaşanılan büyük depresyondan çıkmak isteyen Perez gözünü eski Barcelonalı Neymar’a dikti.

İspanyol Sport’un haberine göre; şimdiden PSG’yle görüşen Perez yaz dönemi için yıldız oyuncuya talip olduğunu iletti. Transferdeki asıl detay ise Madrid’in PSG’ye Neymar için tam 350 milyon euroluk bir teklif hazırladığı…

Gerçekleşirse tarihe geçecek transferde diğer büyük detay ise Neymar’a verilecek yıllık ücret… Real Madrid, süper yıldızı ikna edebilmek için yıllık tam 45 milyon euro önerecek.

Neymar bu yaz transfer döneminde, tarihin en pahalı oyuncusu olmasının yanısıra en çok kazanan da olabilir. PSG’nin ve Neymar’ın bu dev teklife ne cevap vereceği ise büyük merak konusu oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)