BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNew York'taki pastane çalışanı 90 bin dolarlık kek çalıp karaborsada sattı----

New York'taki pastane çalışanı 90 bin dolarlık kek çalıp karaborsada sattı

New York'taki pastane çalışanı 90 bin dolarlık kek çalıp karaborsada sattı
11 Eylül 2019 - 13:09 www.finansgundem.com

New York'ta bir pastane, tanesi 90 dolar (yaklaşık 500 TL) olan ev yapımı lüks keklerden çalıp karaborsada sattığı gerekçesiyle bir çalışanını mahkemeye verdi.

New York'un en işlek noktalarından Rockefeller Center'da hizmet veren Lady M Confections adlı pastane ilginç bir hızsızlık olayıyla gündeme geldi. Şirket yetkilileri, David Lliviganay adlı dağıtım işi yapan çalışanının tanesi 90 dolar olan Tavşan Motifli Özel Milföy Krepi (Rabbit Stamp Signature Mille Crepes) ürününden birkaç ay içerisinde 1020 adet çaldığını ve şirketi 90.000 dolar zarara soktuğunu iddia etti.

Olayın anlaşılması üzerine yapılan araştırmada, David Lliviganay'ın şirketin Long Island semtinde bulunan soğuk hava deposundan kekleri çalarken defalarca kameralara yakalandığı ve dışarıda bekleyen arabasına yüklediği ortaya çıktı. Şirket yetkilileri bu durumu uzun süre fark etmediklerini, ancak kendilerine ait ürünlerin dışarıda karaborsada ucuza satıldığını duyunca olayın anlaşıldığını açıkladı.

Lady M Pastanesi yaptığı lüks şekerleme, kek ve krepleriyle tanınıyor. Amerikalı televizyon yıldızları Martha Stewart ve Winfrey Oprah gibi isimler, daha önceki röportajlarında firmanın ürünlerini oldukça sevdiklerini açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)